2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 92 پست
ضمنا خودتون و نی نی یارها پاسخگویی وحضورتونو بیشترکنید باتشکر!

نی نی یار که همیشه هستند . من هم هستم مگر اینکه مشغول بررسی قسمتهای دیگر سایت باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چراغ انلاین کاربرا گذاشته بشهچ کسانی این پست راپسندیدن گذاشته بشه(مثل سابق زیرپست مشخص بشه کی لایکمون کرده)رنگ و فونت ک دیگه خودتون میدونینضمنا تاپیکای موردعلاقم میرم داخلش از اول میاد درحالی که ورژن قبلی ازجاییکه پست جدیددرج شده بودمیومدرسیدگی کنین هرچ سریییییعتر

چراغ آنلاین هم جزو موارد اصلاحی قرار دادم

خانم تهرانی جان گزینه دیسلایک هم بذارید. منظورم پس گرفتن لایک نیست منظورم این گزینه س 👎

گاهی بعضی پست ها شدیدا نیاز به این آپشن دارن

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

خسته نباشید بانو

منم لیست مرضی جون رو مد نظر داشتم فقط یک گزینه اضافه میکنم

اینکه پستی رو میفرستیم و بعد ارسال تایید میخواد واقعا رو اعصابه.کاملا هم به درد نخوره.اینم حذف کنین لطفا

برای اعمال تغییرات لطفا گزینه به روز رسانی رو در اولویت قرار بدین

قسمت پیام های خصوصی فوق العاده عالی شده ممنون

قسمت عکس تقریبا غیرقابل استفادست چون همش میگه حجم عکس زیاده

لایک ها برگردن به پست واقعا توی اعلان بودنشون وقت گیریه.یه بار دیگه هم گفتم توی 10 تا تاپیک پست میزاریم باید یکی یکی ببینیم کدوم لایک برا کدوم پست بود

ولی اینکه پست توی تاپیکمون درج میشه یا جوابمونو میدن و میره توی اعلان خیلی خوبه.هیچ کسی بی جواب نمی مونه

اها اخرین خواسته من حقیر

رنگ صفحه و فونت و شکل کادرها رو به ترتیب بزارین بعد از گزینه به روز رسانی چون واقعا سردرد میگیریم 

ممنون از زحماتتون

حضورتون باعث دلگرمی ماهاست لطفا دریغ نکنین.اگه بچه ها غر میزنن فقط و فقط به خاطر دلبستگیشون به سایته و لا غیر.اگه دلبسته نمیبودیم همون روز اول میرفتیم فکر میکردیم همچین جایی اصلا وجود نداشته😐

پس لطفا به خاطر دل ماهم که شده سرعت عمل رو بالاتر ببرین.ممنون

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
لینک تاپیکهایی که تعطیل شدند رو برای من بزارید تا بدم فنی

سلام خانم تهرانی، خسته نباشید

خانم تهرانی تعداد تاپیکهای حذف شده من که میخواستمشون خیلی زیادن

کاش قبل از تغییر ورژن میگفتید که دیگه نمیتونیم به اونا دسترسی داشته باشیم

من از چند تاش خاطره داره، خاطرات مهم...

و با خیال راحت کپی گرفتنو به اینده موکول کرده بودم

خواهششششش میکنم یه روز، فقط یه روز تعیین کنید که ورژن قبلی رو موقتا برگردونید تا امثال من کپی هامونو تهیه کنیم

خواهش میکنم

من نصف روز برای اون تاپیکام گریه کردم خخخ

احساس ادمیو دارم که دزد به خونه ش زده و همه البوم و فیلماشو برده

البته شما دزد نیستینا خخخخخ

احساس من اینه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

سلام.وقت بخیر.میخواستم بپرسم.کلوبهای سایت برمیگرده ؟چطور میتونم بهشون دسترسی داشته باشم؟

*پرنیاجان*نگاهت راقاب میگیرم درپس آن لبخندکه به من شورونشاط وزندگی مییبخشد.*22اردیبهشت*روز توست

خانم تهرانی جان ما که با DNSو آدرس سایت مشکلی نداریم که شما پای سرور و وسط میکشید.

کلا مشکل از فروم سازتون هست.

واقعا موندم که چرا همچی تغییرات بزرگی رو اعمال کردیدکه در صددش برنیاید

اللهم عجل لولیک الفرج

خانم تهراني فقط واس چند روز سايت قبل رو برگردونين تا اين ورژن حل بشه مشكلاتش خيلي از ماهاااا اين ارزو رو داريم اتفاق خاصي نميفته اگه به خواسته كاربراا اهميت بدين خيلي از كاربرايي ك هميشه اينجا بودن خيلي كم شركت ميكنن يااصن نميان...

ب نظرم اين ورژن اگه نواقصش رفع بشه قابل تحمل تره تااا بااين همه مشكل

لطفاااا برگردونيددد خواهش ميكنم😰

خانم تهرانی عزیز. 

جز. لیست کاملی که بچه ها دادند. گزینه پیام خصوصی هم خیلی محدود. شده با چند خط نوشتن میزنه محدودیت ارسال اگر. ممکنه روی این مورد. هم توجه کنید. 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
خانم تهرانی جان گزینه دیسلایک هم بذارید. منظورم پس گرفتن لایک نیست منظورم این گزینه س 👎گاهی بعضی پست ها شدیدا نیاز به این آپشن دارن

ایموجی دیسلایک رو براتون میزاریم اما چون این آپشن قبلا بار منفی ایجاد کرده بود حذفش کردیم

خانم تهرانی در مورد کلوبها هم بگید حذف شدن کلا؟ دیگه نمیشه دسترسی داشت؟

4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.
خسته نباشید بانومنم لیست مرضی جون رو مد نظر داشتم فقط یک گزینه اضافه میکنماینکه پستی رو میفرستیم و بعد ارسال تایید میخواد واقعا رو اعصابه.کاملا هم به درد نخوره.اینم حذف کنین لطفابرای اعمال تغییرات لطفا گزینه به روز رسانی رو در اولویت قرار بدینقسمت پیام های خصوصی فوق العاده عالی شده ممنونقسمت عکس تقریبا غیرقابل استفادست چون همش میگه حجم عکس زیادهلایک ها برگردن به پست واقعا توی اعلان بودنشون وقت گیریه.یه بار دیگه هم گفتم توی 10 تا تاپیک پست میزاریم باید یکی یکی ببینیم کدوم لایک برا کدوم پست بودولی اینکه پست توی تاپیکمون درج میشه یا جوابمونو میدن و میره توی اعلان خیلی خوبه.هیچ کسی بی جواب نمی مونهاها اخرین خواسته من حقیررنگ صفحه و فونت و شکل کادرها رو به ترتیب بزارین بعد از گزینه به روز رسانی چون واقعا سردرد میگیریم ممنون از زحماتتونحضورتون باعث دلگرمی ماهاست لطفا دریغ نکنین.اگه بچه ها غر میزنن فقط و فقط به خاطر دلبستگیشون به سایته و لا غیر.اگه دلبسته نمیبودیم همون روز اول میرفتیم فکر میکردیم همچین جایی اصلا وجود نداشته😐پس لطفا به خاطر دل ماهم که شده سرعت عمل رو بالاتر ببرین.ممنون

تمام این موارد رو به بچه های فنی دادم گام به گام دارند می رن جلو. فقط چون تغییر کدهای بعضی قسمها زمان بره ممکنه طبق الویتهایی که براشون مشخص کردیم پیش نره. بروز رسانی در اولویت هست. همچنین رنگ و فونت. فقط یک کوچولو زمان می بره اما درست میشه. ممنونم از پیشنهاداتتون

2810