2777
2789

ما امروز که جمعه بود با مادرشوعرم و مامانم و خواهرم و نامزدش 

رفتیم بیرون 

شوهرم یهو گفت برم گوشت تازه بگیرم کباب کنیم دور هم بخوریم🥺😀

خلاصه رفت گوشت خرید کباب کردیم وقتی اومدیم بخوریم تا گوشت نیست که سنگه 😐

گفت مهم نیست میرم ساندویچ میخرم  

شوهرم که رفت یه بچه داشت بازی میکرد با دوستاش یهو یه سنگ پرت کرد قشنگ خورد به سر مادرشوعرم😂

من یه سگ دیدم گفتم برم باهاش بازی کنم خیلی گوگولی بود اما گازم گرفت صاحبش هم با یه لبخند ملیح رفت😂❤️

نامزد خواهرم نشسته بود رو چمنا تا قبلا آبیاری کرده بودن بیچاره انگار جیش کرده بود 🥴

اصلا یه وضعی بود اما خیلی خوش گذشت کلی خندیدم 😂😂

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه باحال تعریف کردی. 😂😂😂

😂😂❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

وقتی یه ایرانی بعد یه هفته پر از مشغله میخواد یه صفایی کنه:

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

خیلی باحال بود😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
برو واکسن هاری بزن

سگه واکسن زده بود عزیزم 😀 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی یه ایرانی بعد یه هفته پر از مشغله میخواد یه صفایی کنه:

😀😂😂😂👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه متوجه شدم کل  تفریحات کا هم همینجوری عه تازه م قبل و بعد از رفتن به یه جایی هم یه جر و بحث مفصل تو خونه داریم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
2810