2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 92 پست

بهتر نیست با یه گروه فنی با تجربه تر کارکنین

اگه این دوستان کار بلد بودن که یه کپی از نوعروس تحویل نمیدادن

در ضمن کاش کسی مسئول سایت باشه که وقت کافی بزاره نه اینکه نباشه هیچوقت

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

امیدوارم ارزش و اهمیت بیشتری بزارین واسه کاربراتون

ممنون

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی عزیز..

غیر از مواردی که دوستان گفتن.. کادر کاربرها خیلی بزرگ و طولانیه.

اصلا احتیاجی نیست که آیکونهای لایک و ویرایش و غیره... تو یک کادر بزرگ و جدا قرار داشته باشن و انقدر فضا بگیرنو درشت باشن

فونت خوبی نداره و فاصله ی هر خط از دیگری خیلی زیاده و کلمات کمی هم توی یک خط جا شده و به انتها هم نرسیده و خط ها تیکه تیکه هستن ..

این باعث بلند و طولانی شدن پستها شده ..سردرد و چشم دردی که هم ازش شکایت دارن 70درصد به خاطر این مشکله

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

قسمت اسم و عکس کاربری هم خیلی بزرگ شده ..مخصوصا مال استارتر که به صورت غیر ضروری دو تا شکلک مدیریت و موسس رو داره که خیلی فضا گرفته.وقتی رنگ کادر با بقیه کاربرها متفاوته دیگه چه نیازی به این شکلکها هست؟

چیزی که باید رنگی و درشت باشه موضوع بحثه که الان فونتش مثل پستهاست و هیچ نمایی نداره.

درباره نقل قول هم فکر میکنم نظر سنجی کنید بهتره.. خود من نبودنش رو بیشتر از بودنش دوست دارم چون فضای زیادی میگیره و جزو واجبات هم نیست .

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
2805

در مورد دکمه یا آیکون لایک دو نکته مهمه:

1- بتوانیم با کلیک کردن کلیه افرادی که پستی رو لایک کرده اند ببینیم. ممکنه خیلی وقتها موسس تاپیک نباشیم و یا خود نظر دهنده هم نباشیم. فقط به عنوان خواننده و شرکت کننده در مبحثی میخواهیم بدانیم نظر فلان فرد رو چه کسانی پسندیده اند. این از واجباته. 

حتی اگر موسس تاپیک و یا کامنت گذار هم باشیم. اینکه یکی یکی در بخش اعلان بهمون اعلام بشه فلانی لایکت کرده، با توجه به انواع نظر دهی ها در تاپیک های مختلف آخرش هم درست و درمون یادمون نمیمونه که چه کسانی فلان پست ما رو لایک کرده اند.

2 - گزینه لایک در انتهای پست باشد. با توجه به این عریض و طویلی باکس هر نفر!، مطلب رو میخونی و میری پایین بعد باید بری بالا ببینی ، این نظر چند تا لایک گرفته!!!!

این دیگه از عجایب خلقته... هم وقت کاربر تلف میشه و هم دستش خشک میشه!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
با سلام و خسته نباشيد خانم تهرانياين كه صفحه تبادل نظر اينقدر عمودي شده  و فضا گرفته به نظر من بزرگترين ايراد فروم جديده. قبلا صفحه تبادل نظر كه باز بود حداقل ده تا پست رو ميديديم الان فقط يكي دو تا پست ديده ميشه. لطفا فونتها ريز تر بشه و فضاي اختصاص يافته به هر كاربر و پستش در تاپيكها كوچيكتر بشه

----------

به شدددددت با این کاربر عزیز موافقم. این بزرگترین ایراد سایته...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من و خیلی از دوستان به تفصیل در این تاپیک بسیاری از نکات رو گفته ایم. تاکید من الان روی نظرات خودم در این تاپیک هست... لطفا بخونید.ماشالا کسی در اون تاپیک اعلام حضور نکرد! ما نفهمیدیم با در و دیوار و یا خودمون، احیانا داریم صحبت میکنیم یا کسی هم هست؟ در هر حال هنوز دلسوز سایت هستیم و برای جبران کاستی ها نظر میدیم.

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1317669/مشکلات-پیرامون-سایت-جدید-در-دست-بررسی-است

خانم تهرانی اگر هستید و میخونید یک درخواست شخصی داشتم. قبلا هم گفته بودم میخوام دوباره مطرح کنم.

میبینین همه مشکل دارن  یه جورایی

خدایی یه جایزه بدین به طراحان این ورژن مسخرتون

مگه میشه اینهمه مشکل 

من متوجه نشدم دلیل تغییر ورژن قبلی چی بود

هیچ مشکلی نبود حتی 

دلیل اینکار چی بود

در کل من تقریبا هر روز سر میزدم از وقتی عوض شده تا حالا 3 بار اومدم. حوصله ام نمیشه خیلی بد و الکی شلوغ شده . جمع و جور نیست   کلا انگیزه ندارم بیام. و چیزایی که میخوم پیدا کنم رو ترجیح میدم از سایتهای دیگه بخونم

این پر بازدید ترین موضوع هم خیلی مسخره است. یکی پرباز دید ترین موضوع اخیر یکی هم امروز. به جاش موضوعات جدید همون موقع رو بیشتر نشون بدید..یه موضوع مسخره هست اتفاق عجیبی که منو برد به  ... یک ماه این موضوع در سدر جدوله و همه کاربرا از رو کنجکاوی بازدیدش رو مرتب بیشتر میکنن

خیلی خنده داره واقعا هیچکس راضی نیست از ورژن جدید هیچ نقطه قوت و مثبتی نداره

واقعا جالبه

2810