2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
هرکسی یه عقایدی داره به نظرم بعد از ازدواج از پدر مادرتوقع داشتن توقع بیجاس پدر مادر غلط نکردن که بچ ...

خب بچشونه غریبه که نیس باید حمایتش کنن دیگه 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه دیدگاه مسخرهایکه دارین چون مادرش پدرش باید طلاشو بخاطر پسر غریبه بفروشه مادرپدر وظیفه دارن قب ...

حرفت درست ولی عزیز من شاید یهو وضعش بد شده خب منم شده ی روزایی بابام وضعش بد بود خانواده خودش و مامانم کمکش کردن وضعش خوب میشه بیشتر بر میگردونه خب زندگیه دیگه

ما با این شرایط بزرگ شدیم قرار نی عزیزم کمک بخاد من کمکش نکنمبگن شوهرش بی عرضس پولو میزارم تو کیفش میدم دستش

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
چ خبره ۲۰ ملیون برا زایمان 🤯🤯🤯

مگه تو ایران نیستی؟؟به من گفتن ۳۵. نداشتم یعنی داشتم ولی زورم اومد 

رفتم طبیعی زاییدم ،،😂هرچند جر خوردم

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
من نزدیک عروسی داداشم یه خونه خریدم تازه مستاجر و.. نبودم داشتیم برای سرمایه گزاری میخریدیم و یه مقد ...

دقیقا  خب این خانم حامله دست شوهرش تنگه ،پس پدرش برادرش چی کاره ان چه جوری راحت خوابشون میبره وقتی دخترش یا خواهرش مشکلی داره ،خدایا این دنیا دیگه جای موندن نیست کار از امام زمان گذشته خودت ظهور کن

الهی عزیزم ان شاءالله دامنت سبز بشه به حق این شب های عزیز خدا خیرت بده که حرف حق رو زدی من به خیل ...

ممنون عزیزم برام دعا کنید.اول سلامتیمو به دست بیارم بعد هم فرزند سالم و صالح...  

من اگه ده سال پیش بچه دار میشدم الان بچم ده سالش بود بعدم چه اشکالی داشت اون بچه هم در جریان زندگی و پست و بلندی هاش رشد میکرد و تربیت میشد و طعم به دست اوردن رو میچشید ... کی میگه بچه از اول باید تو ناز و نعمت بزرگ بشه ...  به نظرم همین که شوهر مرد زندگی باشه کافیه و باید به فکر بچه باشی.چون پول بدست میاد ولی زمان دیگه برنمیگرده...

عجیبه دیگه خواهر کسی که کل سرمایه زندگیش ۲۰ میلیونه و بعد از اون حتی پول خرید نون و خرما را هم ندا ...

ایشون سرمایشون ۲۰ تمن نیست  بد متوجه شدین 

خونه خریدن یه مقداریش کم بوده مادزشون طلا فروخته بهشون داده تا اردیبهشت ولی الان گفته پولشو میخواد ایشونم حلقه طلا پول زایمانشو گداشته رو هم داده به مادرشون طلا طوری که پول ‌خرماهم براش نمونده

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

عزیزم اگه برا زایمانت همراه میخای من مجانی میام همراهت میمونم کدوم شهری هرجا باشی بلیط میگیزم میام جدی میگم بیمارستان میمونم پیشت منت همچین مادر بی عاطفه را نکش بخدا گاهی غریبه ها بهتر به داد میرسن تازه بعضی میگند چه توقع داری خوب آدم از پدرماذرش، توقع نداشته باشه از کی داشته باشه 

کاش شما هم درک کنید ایشون العا حامله است نمک نپاشید

دقیقا

با این تاپیک بیشتر مطمئن شدم چقدر مردم نفهم و بی رحمی داریم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مه فقط گذاشت دستش نیاز نداشت منم واسه خونه قرض کرده بودم  اردیبهشت وامم در میومد

منظورت با وام فرزند آوری؟؟ اگه اره که منتظرش نشین ،،میلیاردها نفر تو هر بانک تو صفن

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
منظورت با وام فرزند آوری؟؟ اگه اره که منتظرش نشین ،،میلیاردها نفر تو هر بانک تو صفن

نه منظورش اون نبود

اره ماهم اقدام کردیم گفتن تا سال بعد شاید بدن