2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
چرا همه گیر دادین به اسی که چرا حامله شدی!!!  منم ده سال پیش همین فکرو میکردم گفتم وضعیت مالی ...

الهی عزیزم

ان شاءالله دامنت سبز بشه به حق این شب های عزیز

خدا خیرت بده که حرف حق رو زدی

من به خیلی ها میگم این جلوگیری ها و بالا رفتن سن مشکل ساز میشه براتون اما مثلا روشن فکرانه میگن تا امکانات نداشته باشم بچه نمیارم

الهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد بعضی بی‌رحم هستی بخدا یه کم حس همدلی وهمدردی نداری چرا زخم زبون نزنید خوب مجبوری نیش بزنی بهش طرف حالش، بده بجا همدلی دل نشکنید مادر منم دوماه کارتن خواب بودم زنگ زدم برم خونش گفت نیا مادر بودن به زاییدن نیست که بعضی عاطفه ندارن چه میشه کرد مادر من خونه بزرگ داشت دخترش، تو ترمینال میخوابید براش، مهم هم نبود غصه نخور عزیزم خدا بزرگه باز حلقه میخری 

مگه مامانت وظیفه داره بخاطر شما طلاشو بفروشه بنظرم داداشتم حق داشته شوهرت بی پول بره طلای مامانشو بف ...

یعنی تو مامان باشی دخترت موقع خونده خریدن مثلا 60 تومن کم بیاره کمکش نمیکنی؟!؟!؟!؟!! 

اجازه میدی حلقه ازدواجش رو بفروشه اونم تازه تو این شرایط نزدیک زایمانش که باید پول بیمارستانم بده؟!؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

بمیرم برات چه دلی داشت مامانت 

مامان طفلی من کل طلاهاشو دادم به داداشم سه تاه مغازه گرفت واسش 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

کاش تو این وضعیت بچه نمی اوردید یکم صب میکردید

ولی کار مادرت و بقیه خیلی بد بوده اشکال نداره بازم طلا میخرین ناراحت نباش

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
مه فقط گذاشت دستش نیاز نداشت منم واسه خونه قرض کرده بودم  اردیبهشت وامم در میومد

عزیز دلم منم محبت مادر ندیدم .و سه تا سزارین بیمارستان دولتی کردم ،راضی ام .به امید خدا برو دولتی ولی زیر منت همچی افرادی نباش

از همینا یکی مث. مامان اسی درمیاد

دقیقا الان میفهمم که اینا فقط پز روشنفکری میدن 

اگه استارتر مادره 

مادرش هم مادره چه فرقی میکنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
یعنی تو مامان باشی دخترت موقع خونده خریدن مثلا 60 تومن کم بیاره کمکش نمیکنی؟!؟!؟!؟!!  اجازه می ...

اگه داشتم قرض میدم ولی هیچ وقت طلامو به خاطرش نمیفروشم داداششم حق داشته میگه برچی مادرمن باید طلاشو واسه پسر غریبه بفروشه

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 
چ خبره ۲۰ ملیون برا زایمان 🤯🤯🤯

الان ک ۲۰ تومن پولی نیست 

من سزارین شدم توخصوصی ۲۰ تومن شد حالا ۶ماه پیش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یاد عروسی خودم افتادم فیلمبردار ما عموی شوهرم بود 

گفت من پول فیلمبرداری رو ازتون نمیخوام کادوی عروسیشون 

چند روزی نگذشت ما تازه خونه اجاره کرده بودیم آبرومونبرد  هر کجا رفته گفته بود من پول نگرفتم 

شوهرم مجبور شد اول بسم الله حلقشو بفروشه من چند روز بعد فروختم 

غصه نخور 

دنیا سرازیر سر بالا پستی بلندی زیاد داره 

مهم اینه که میگذره