2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

ب بی رحمی مادر من .بخدا خوندم اشکم در اومد 

الهی خدا ب حق این شبا انقدر بهت بده انقدر بهت دارایی بده ک تا ۷ نسلت نشسته باشن وهیچ کاری نکنن خوب بخورن خوب بپوشن بهترین امکانات رو داشته باشن 

منم این روزا رو از سمت مادر بی رحمم دیدم 

ولی الان اون داره بی پولی رو حس میکنه بعد ۶ سال 

عشقم مامان منم بمیرمم یه هزاری دستم نمی‌ده واسه جهازم یه سوزن هم نذاشت بابام بگیره آبرومو برد ،چندما ...

ببخشید منم خودم خانوادم خیلییی تبعیض قائل میشن اما به پست شما خندم گرفت😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بنظرتون چرا الان زجر میبره از خانوادش؟ چون خونوادش هم انقدی ندارن که میلیارد ها بیارن دراختیار د ...

چقدر راحت طرز فکر بقیه رو سطحی میدونید بله ببخشید ما مثل شما عمیق و موشکافانه نگاه نمیکنیم

شما خیلی کار بلد هستین

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ب بی رحمی مادر من .بخدا خوندم اشکم در اومد  الهی خدا ب حق این شبا انقدر بهت بده انقدر بهت دارا ...

6 سال زمان زیادیه برای صبر کردن یک بنده

من اصلا تحمل اینهمه صبر ندارم

دوست دارم خدا زود بهشون بفهمونه چقدرررررررررررر در حقم بدی کردند و من هرگز نمیبخشمشون

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
گاهی وقتها ما خودمون زندگی رو برای خودمون سخت میکنیم  من دو تا بچه آوردم تو بیمارستان دولتی بد ...

خدایی بیمارستان دولتی از لحاظ رسیدگی و امکانات و..با خصوصی یکیهست.؟!/اما با شرایط اسی .موافقم آدم درد و....بکشه درد طعنه وزخم زبون نه

کاربری دست دونفر
اینجوری ضرر نمیکنن؟قیمت طلا همیشه افزایشی بوده. امروز طلا قرض میکنن میفروشن ۱۰۰میلیون. ۶ماه بعد می ...

خب شما فکر کن به یکی ده میلیون پول قرض بدی یا ده میلیون طلا؟؟ اگه پول بدی اینجا کی ضرر میکنه؟؟ شمایی.. که پول دادی  و بعد یه مدت پولت بی ارزش میشه ولی اگه طلا بدی هم ارزش پولت حفظ میشه هم طرف کارش راه میوفته،، بعد هر وقت دستش باز شد طلای شما رو برمیگردونه،، 

چرا؟ چی شده قتل شده؟ کشت و کار شده تجاوز شده بی حیثیتی شده؟ چی شد؟ عجب نی نی سایتیها عجیب هستن. &nbs ...

اینا اگه طلا دوست بودن جز حلقشون طلاهای دیگه هم باید میداشتن 

این بنده های خدا جز حلقه ی ازدواج طلاهای دیگه شونو لابد واسه برنامه های دیگه فروخته بودن

بعدشم 

گریه بخاطر حلقه خنده داره؟حلقه میدونی چقدر عشق و خاطره و وابستگی و تعهد توشه؟

من از تمام طلاهام گذشتم ولی از حلقه ازدواجم نمیتونم بگذزرم نه من نه همسرم 

ادم اصلا به حلقش نگاه میکنه یه حس خاصی تو قلبش موج میزنه 

حلقه جدای بحث ارزش طلا و قیمتش ارزش معنوی داره 

اسی بخاطر ارزش معنویش گریه میکرده نه ارزش مادی طلا

عزیزم منم اوایل ازدواج مجبور شدم حلقمو بفروشم حتی جاریم زخم زبون زد که حتما برات ارزش نداشته که دادی رفت ...

ولی الان گنده تر و سنگین ترشو دارم 

این چیزا ارزش ناراحت شدن نداره بازار هم پره طلای تکراری هست عین اونو پیدا میکنی میخری ناراحت نباش 💗

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

6 سال زمان زیادیه برای صبر کردن یک بنده من اصلا تحمل اینهمه صبر ندارم دوست دارم خدا زود بهشون بفهم ...

میفهمونه .همچنان ک تو داری پولدار تر وموفق تر میشی اونا بیشتر زمین میخورن

اینا اگه طلا دوست بودن جز حلقشون طلاهای دیگه هم باید میداشتن  این بنده های خدا جز حلقه ی ازدوا ...

تو تو بدبختی نبودی وگرنه با دست خودت میدادی 

لطفا تویی ک وضعت توپ بوده نیا تاپیک  ما بدبخت بیچاره  ها نظر بده 

تو گرفتاری ندیدی وگرنه با جون ودل میفروختی 

پول النگوی مادرتو چیکار کردی با همون میخریدی دیگه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است