2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

واقعا بعضیا چقدر میتونن بیشعور باشن زندگی بالا و پایین داره هزار پیچ و خم سر راهت میاد در اوج خوشبختی هستی یکباره ورق برمیگرده و زمین میخوری اگه مرهم زخم دیگران نیستی نمک رو زخمشون نپاش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه طفلی مامانم به ماهم کمک می‌کرد  مامانم فرشته بود به خدا ولی خدا خیلی زود ازمون گرفتش  ...

روحش شاد..

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
نه منظورش اون نبود اره ماهم اقدام کردیم گفتن تا سال بعد شاید بدن

من سه ماهه ثبت نام کردم ،گفت بعد عید دو برابر میشه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
حالا من پدرم جدیدا سه طبقه خونه ساختن یه نصفشو کرده به اسم داداشم هیچ داداشم دیروز می‌گفت بیا تو یه ...

این قضیه برای منم پیش اومده 

خداروشکر بدون منت کسی با لطف خدا و تلاشمون خونه دارشدیم ...

ان شاءالله تو هم خونه دار بشی عزیزم.

تو چطور به اینا میگی خانواده؟

چرا؟ چی شده قتل شده؟ کشت و کار شده تجاوز شده بی حیثیتی شده؟ چی شد؟ عجب نی نی سایتیها عجیب هستن.  اینا خانواده ای طلادوست هستن تو غصه چیو داری میخوری.  مادر اسی چقد ذوق النگو داشته با ذوق رفته انتخاب کرده اسی چقد طلادوست بوده بی پول بوده رفته طلای مامانشو فروخته ولی از حلقه های خودش نگذشته.  بعد در طلافروشی زن و مرد هق هق گریه میکنن😂

مامانش مگ خارج از کشور؟ تهران نبود مگ

نه گاهی وقتا که میومد ایران تهران میموند

دیگه از وقتی از وقتی باز از شوهرشون طلاق گرفتنم دیگه نیومدن 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

مادرهای بیچاره، با بدبختی چندتا تیکه طلا برای خودشون جور میکنن، هر بچه ای هرجا به‌پیسی میخوره توقع داره مادره طلاشو بفروشه بده. پدر مادر احساس امنیت ندارن از دست بچه.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
من میدونم چرافوش داده حتما باخودشون گفتن این مرد چقدر عذت نفسش پایینه که اومده از مامادر ما النگو گ ...

من اصلا منظورم به خانواده و شوهر اسی نیست.ما که نمیشناسیمشون ببخشید. ولی منم گاهی دوس دارم زنگ بزنم فحش بدم انقد که دامادای ما پرّوووو و وقیح و تیغ زنن. 

این قضیه برای منم پیش اومده   خداروشکر بدون منت کسی با لطف خدا و تلاشمون خونه دارشدیم ... ...

انشالله حالا من شوهرم خیلی سرکوفت میزنن که پدرت همه زندگیش پسرشه فقط.بعضی وقتا گریم میگیره

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید