2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

عزیزم هرکسی مسئول زندگی خودشه 

دیدگاه احساسی کاربرارو بزار کنار 

حلقه دستتو فروختی گریه کردی مامانت النگوشو بفروشه ناراحت نمیشه 

مسئولیت تو الان با شوهرته نه خانوادت تو نباید بری النگو مادرتو بفروشی همسرت باید پول جور کنه 

وضع مالیتم اونقدر بد نیست که بالاخره خونه خریدی 

برای بدست آوردن بعضی چیزا مخصوصا الان تو این گرونی باید سختی کشید 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

چقد کثیفی شما😐

خانواده حامی ادم نباشه پس کی باشه؟

معلومه تو رفاه بزرگ شدی ک انقد عقده ای هستی 

خب چرا از همون اول بهت داد که بخواد اینجوری پس بگیره؟ تازه باید سیسمونی هم میخرید

قشنگ مشخصه همه چیز زیر سر برادرس ب اون اصلا ارتباطی نداشته قطعا خودش منفعتی میبرده

همین پسرایی که انقدر سنگشونو ب سینه میزنن و به خاطرشون دختراشون کنار میزارن ی روزی ی جوری میزارن توی کاسشون که خدا میدونه 

زمین گرده یک روزی هم مادرش بهش احتیاج پیدا میکنه 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

استارتر من دلم از دست مادرم خوووووونه الان که تاپیک شما رو دیدم دوباره گریه ام گرفت و دلم شکست..

ادممممم از مادرش ضربه  و حرف بخوره خیلیییییی سخته واسش

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦

عزیزم ناراحت نباش خدا خودش روزی رسون هست مخصوصا با تولد بجه

بعدش حالا ما هم‌دولتی شز شدیم بخدا جیزیمون نشد حیف پول نیست برا دوشب زایمان بدی وقتی همونو تو دولتی هم انجام‌میدن 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

عشقم مامان منم بمیرمم یه هزاری دستم نمی‌ده واسه جهازم یه سوزن هم نذاشت بابام بگیره آبرومو برد ،چندماه خونه پدرم قهر رفته بودم از خونه خودم بابام شب بالاسرم چندتومن پول گذاشته بود صبح مامانم نصفشو برداشته بود داده بود به داداشم

نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

خونتون مبارکه گلم . هیچی از خونه واجب تر نیست خصوصا ک الان بچه دار هم شدید .. وام اردیبهشت رو گرفتید برید ی جفت حلقه خوشگل بردارین . الانم آنقدر غم و غصه نخورید .. دیگه هم از خانواده ات پول نگیر و توقعی نداشته باش با این اوضاعی ک ساختن رابطه خودت و شوهرتم خراب میشه با بی احترامی شون .