2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

حالا فرض کنیم مادرت  طلاهاش رو میداد بهت دیگه هم نمیخواست بهش برگردونی بعدا میخواستی چیکار کنی یکی از بچه ها فامیل ما رفته بود تولد دوستش وقتی برگشت گریه میکرد یکی دیگه از دوستام خونه دختر دایی هاش رفته بود زجه میزد چی ما از اونا کمتره  بچه هایی که ارزو مرگ بچه های  دیگه رو میکنن بیماری جسمی شاید درمان بشه حلقه رو شاید دوباره بشه خرید ولی بیماری روانی هیچوقت درمان نمیشه عقده هیچوقت درمان نمیشه تا اخر عمر باید قرص اعصاب بخورن یا از غم و غصه دیگران شاد شن چون حسادت دست خودشون نیست 

میخوام بدونم اگه  مادر  این خانم النگوهاشو داده بود پسرش خانواده بازم اینطوری میکردن نه چو ...

ب هر حال طلاهای خودشه و اختیارشو داره 

کم پست ندیدیم تو تاپیک های دیگه ک دوستان می‌فرمایند ب داماد نباید رو داد و‌.... 

من مخالف این حرفم ولی خب وقتی خودشون طلا داشتن نیازی نبود طلاهای یکی دیگه رو بگیرن بفروشن ک حرمت ها هم اینجوری از بین ببرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مه فقط گذاشت دستش نیاز نداشت منم واسه خونه قرض کرده بودم  اردیبهشت وامم در میومد

عزیزم چطوری تونستی النگوهای مامانت و بفروشی چجوری دلت اومد واسه حلقه هات گریه کردی برای النگوهای مامانت ن 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
ببخشید چرا قلبت درد میگیره؟؟؟ چرا برا استارتر که انقدر تنهاش گذاشتنقلبت درد نمیگیره این که ببرن هم ...

من کلا اخلاقم اینجوریه ک از هیچکس هیچ توقعی ندارم... اگر مادر و پدرم بهم بی محبتی و بی لطفی کنن .. دیگه کلا ارتباطمو باهاشون کم میکنم و دل ازشون میکنم و تمام.. اصلا دیگه پیگیر مال و اموالشون نمیشم.. میسپارم ب خدا و میگم به درک

شاید بخاطر همین از حرف شما تعجب کردم... 

وگرنه نظر شما هم محترمه 🤍

احتمالا مادرت رو سین جیم کردن بابا و داداشت ...گفتن النگوهات کو اونم ترسید راستشو گفت،بابا و داداشت مقصرند، حالا حلقه ازدواج اونقدرام مهم نبود که گریه کنین! دیگه پدر و مادر شدین یکم بالغ شین

مادرش خودش اصرار کرده،، خب خیلیا بد میدون حلقه عروسی رو بفروشن،، ودلشون نمیاد،، خب چی میشه از یکی طل ...

مامانش اصرار نکرده احتمالا راضی هم نبوده چون فوری نمی‌رفت ب برادر و پدرش بگه

من خودم با قرض دادن و قرض گرفتن از اقوام درجه یک موافقم از مادر و برادرم قرضگرفتم بهشون قرض هم دادم ولی اینکه طلای کسی رو بفروشی یا به کسی طلا قرض بدی باهاش اصلا موافق نیستم اکثر خانما تا حدودی ب طلاهاشون دلبستگی دارن مخصوصا که خودشم داشته می‌توانسته مال خودش رو بفروشه

یه جوری ناله کرد انگار مامانش موظف بوده طلاش رو بفروشه ایشون برای زایمانش بره بیمارستان خصوصی!

شایدم  استارتر یه چیزایی رو کامل نمیگه

بعضی از کاربرها خیلی خطرناکن آدم یه ذره دلسوزی وهمدردی ازشون‌نمیبنه شروع کردن یه ریز دارن میگن چرا ب ...

دقیقا 

یه چیز کلیشه ای یاد گرفتند و تکرارش می کنند (چرا پول نداری بچه آ وردی؟) فکرشون تا حدی بیشتر کار نمیکنه به کنار ، اشکالی نداره همینقدر مغز و هوش دارند. یه کم صبر کنند استارتر بیشتر از وضعیت زندگی اش حرف بزنه ، نه اینکه زودی یه چیزی کامنت کنند.

🥺وای اینارو میشنوم قلبم درد میگیره...واقعا که..  این چه طرز فکریه...  این خانم وقتی اخل ...

بعدشم چرا نباید از بدر مادرش درخواست میکرد

این چه حرفیه میزنید اخه؟؟؟

ادم موقع گرفتاری ها و بدبختی ها حرف دلشو به بدر مادرش نزنه به کی بزنه؟

تو روال عادی زندگی بله هرکسی زندگی خودش داره نه بدر مادر و نه فرزند نباید انتظارات مداوم از هم داشته باشن

ولی تو شرایط سخت زندگی و بحران ها باید به داد هم برسن.حتی فامیل و همسایه هم به داد هم میرسن بدر مادر که جای خود دارد

با این حرف شما  بدر مادر هم نباید موقع بیری و نیاز از بچه شون انتظار کمک داشته باشن!!!

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بعدشم چرا نباید از بدر مادرش درخواست میکرد این چه حرفیه میزنید اخه؟؟؟ ادم موقع گرفتاری ها و بدبختی ...

من خودم با قرض دادن و قرض گرفتن از اقوام درجه یک موافقم از مادر و برادرم قرض گرفتم بهشون قرض هم دادم ولی اینکه طلای کسی رو بفروشی یا به کسی طلا قرض بدی باهاش اصلا موافق نیستم اکثر خانما تا حدودی ب طلاهاشون دلبستگی دارن مخصوصا که خودشم داشته می‌توانسته مال خودش رو بفروشه

یه جوری ناله کرد انگار مامانش موظف بوده طلاش رو بفروشه ایشون برای زایمانش بره بیمارستان خصوصی!

شایدم  استارتر یه چیزایی رو کامل نمیگه

مادرشوهرش  باید طلا بفروشه ایشون برن بیمارستان خصوصی؟

چ نیازی بود ب بیمارستان خصوصی ابجی من شدیدا ترسو بود ۲۰ساعت درد زایمان کشید پول دستش نبود خاهش هم کردیم قرض بدیم نگرفت بره خصوصی 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
ب هر حال طلاهای خودشه و اختیارشو داره  کم پست ندیدیم تو تاپیک های دیگه ک دوستان می‌فرمایند ب د ...

اره درسته میدیده اینطورین نباید درخواست میکرده ولی مادر درسته  اختیارشو داره همون اول ولی باید میگفت نمیشه مادر نمیتونم بدم  دلم نمی‌خواد نه اینطور با ذلت پس بگیره بعدم چرا اینطوری نگاه میکنید به قضیه که داده داماد، داره میده به دخترش بعدم قرار نبوده پس نده میخواسته  پس بده یا نمیداد یا اگر داده اینکارو نمیکرد اره همچی برا پسره به اون داده بود مشکلی نداشت

نه من توی کتاب درسی نخوندمش توی یه مجلسی آقای مداح اینو خوند منم خیلی خوشم اومد..آره آخر دهه شصت هست ...

از خواجه عبدالله انصاری هست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️