2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

وای الهی بگردم

نمیدونم چرا بعضیا از مادری کردن هیچی بلد نیستن

خواهر نگون بخت من با کسی ک دوسش داشته نامزد کرده 

مامانم خون به دل خواهرم کرده فقط کافیه خانواده شوهرش ی قدم کج بذارن میاد خواهر منو عذاب میده انگار تقصیر این بدبخته 

وضع مالی شوهرش خوب نیست اصلا خواهرم کلا ی دست کت و شلوار داره همه وقتایی که خانواده شوهرش میان دقیقا همونو می پوشه

ی صندل رو فرشی مامانم زورش میاد این بگیره هی میگه مگه قبلیه چشه 

حالا قبلیه رو صد بار دیده که بیرون پوشیدتش باز میگه بیار تو خونه همونو بپوش

دیگه چقد اوضاع داغونه که زنداداشم میاد میگه باید لباس نو بگیره تازه عروسه چرا همش‌اینو میپوشه

خیلی دلم میسوزه براش ی دختر ۲۸ ساله همه پولشو میده واس جهاز هیچی واس خودش نمیمونه 

موقعی که پولشو میده جهاز مامانم خوشحاله ولی اگه بخواد ی تیکه لباس بگیره باهاش قهر و دعوا راه میندازه

نمیدونم چرا اینقدر به بچه دار شدن علاقه دارین  یدونه داشتی دیگه  هعی

چرا متوجه نیستید،، خب اسی میگه تو یه دوره بی پول شدیم،، از مادرش قرض کرده اونم به اصرار مادرش بعد میخواسته به همون مقدار دوباره واسش طلا بخره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امصات، این جمله ورد زبونمه، نمیدونم کلاس چندم کتاب فارسی بود، من فک میکردم فقط من از اون زمان این جم ...

نه من توی کتاب درسی نخوندمش توی یه مجلسی آقای مداح اینو خوند منم خیلی خوشم اومد..آره آخر دهه شصت هستم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

اسی خودم خیییییلی درد توی دلمه جوری ک بغض میخاد خفم کنه تاپیکت را دیدم اشکم دراومد دیگه

فدات شم اصلا خودتا ناراحت نکن خدا را شکر کن ک خونه دار شدی فداتشم

باورکن بیمارستان های دولتی هم بدنیستن من بچم توی بیمارستان دولتی ب دنیا اومد و خیلی هم بد نبود

این روزا میگذره ولی میشن یه درس عبرت...

از خدا واست بهترررررین ها را میخام

زنده باد بزرگترین اشتباهه من🫂🍂♥️
چرا متوجه نیستید،، خب اسی میگه تو یه دوره بی پول شدیم،، از مادرش قرض کرده اونم به اصرار مادرش بعد می ...

تاپیک هاشو بخون 

شوهرشم اخلاق نداره 

شما متوجه نیستین فقط میخاین بچه بیارین بدبختشون کنین

الهی بگردم خیلی سخته خدا خودش بهتون کمک میکنه   

اینایی که از خدا ترسی ندارن خیلی وحشتانکن خیلی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
حرفت درسته ولی وقتی خودش طلا داشت بجای طلای مامانش همون حلقه خودش رو می‌فروخت منت حاتم طاعی رو هم نم ...

مادرش خودش اصرار کرده،، خب خیلیا بد میدون حلقه عروسی رو بفروشن،، ودلشون نمیاد،، خب چی میشه از یکی طلا قرض بگیری دوباره همون مقدار طلاروپس بدی،، خواهر شوهرای من همیشه وقتی پول لازم دارن این کار و میکنن همشونم پیشرفت کردن،، الان دختر جاریم میخواسته خونه بخره طلای مامانشو فروخت دوباره همون مقدار طلا واسه مادرش خرید،،آخر همه ی این طلاها و اموال واسه بچست چی میشه تا وقتی زنده ای پیشرفت بچه تو ببینی و ذوق کنی

هزار تا لایک،، مخصوصا اونجایی که فردا فرش زیر پاشو واسه پسرش میفروشه،، ولی کی میاد فرش زیر پاتو تمیز ...

ببین درسته وظیفه دختره حتی وظیفه پسر اما خب گاهی مشکلات و چالش های پیش بینی نشده اتفاق می‌افته ، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره اونم تو این مملکت که هر روزش یه رنگه ، چه اشکالی داره به دخترش کمک مالی کنه چرا باید بره بگه چرا باید بین خواهر برادر کینه ایجاد کنه چرا به داماد بی حرمتی بشه چه طوری می‌خوان تو چشم اون داماد نگاه کنند ؟ مگه دختر جز پدر مادر کی و داره ؟ همسر هزاری هم خوب باشه باز غریبه است از خیلی مسائل نمیشه باهاش حرف زد ، من هرگز بد برادرم و جلوی همسرم نمیگم حتی اگه چشم دیدنش و نداشته باشم خانوادم و بالا میبرم حالا همون خانواده ... جای تأسف داره 😔

بی شعور ترین ادم های روی زمین اونهایی هستن که توی ماه ۹ به طرف میگن بچه واسه چیت بود؟ با این وضعتون چرا بچه دار شدید؟ قبل بچه دار شدن فکر میکردید؟!

خب الان چیکار کنه؟

بکشه بچشو؟

بذارش بیرون؟

خودشو بکشه؟

درمان نمیتونید باشید، درد هم نباشید

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

شکایت کن ارثتو بگیر از الان

اینا میبرن همه چیشونو به اسم بسرشون میکنن

برو حق ارث از الان بگیر

وظیفه شونه بدن

میخواستن به دنیا نیارنت

از مامانت هم میتونی حق ارث بگیری

داداشت هم هرچی فحش داد..دوتا بذار روشرنگین ترشو بگو بهش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بی شعور ترین ادم های روی زمین اونهایی هستن که توی ماه ۹ به طرف میگن بچه واسه چیت بود؟ با این وضعتون ...

ن اینا بچه سال هستن و درک زندگی ندارن..دیگه نمی فهمن اسی میگه برای خرید خونه دستشون خالی شده..خونه خودش میلیاردیه..پس اسی بی پول نیست

مطمئنا فقط دم عیدی کم اوردن..

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

عزیزم من این حرفو نمیزنم که ناراحتت کنم ولی من خودم تو خانواده ای مشابه شما به دنیا اومدم همیشه میگم کاش مامانم منو سقط کرده  بود خیلی وقتا هم به خودکشی فکر میکنم همش حسرت زندگی دیگرانو دارم وقتی میبینم یه نوزاد چقدر سیسمونی براش میخرن ولی من نداشتم وقتی گوشی های دوستام میبینم همش با بغض نگاه میکنم