2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری دلشون میاد اخه

نمیدونم والا ولی فکر میکردم بد تر از این زن نیست که الان دیدم

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 
تو اول شروع کردی طلبکاری مثل خودت باهات حرف میزنن؟  روانشناس بی سواد

اولا من روانشناسی خوندم روانشناس نیستم 

دوماااا گفتم بی شخصیت نیومدم بگم نکبت که 

جوابتو نمیدم دیگه 

خودش اصرار کرد گفت تا برج۲ نیاز ندارم من‌میگم‌نمیداد نه اینکه بده بعد دم‌زایمان‌اینجوری کنه آره وظ ...

عزیزم خیلی نارحت شدم کاش داشتم میتونستم بهت قرض بدم ولی امیدوار باش عمر روز بعد کوتاهه خونتو خریدی انشالله بچتم سالم ب دنیا میاد و زندگیت رو روال میپفته پیشرفت میکنی فقط یادت باشه روزای خوب اومدن بیخیال اونایی ک روزای بدتو بدتر کردن نشی و نگی خانوادن اتفاقا ادم خیلی چیزارو چچون یکی خانوادشه باید جدی بگیره نگه غریبه ک نیست خانوادم ی ضرب المثلی هست میگه کار در اهنی ب درچوبی ی روز میوفته نگه دار تلافیشو اون موقع دربیار 

موافقم که میشد پول خرید ماشین و بقیه موارد رو شوهرش جور کنه نه ایشون ؛ منظورم این بود اینهمه آه و ن ...

اسی فیلم هندی زیاد میبینه. والا منم وقتی فهمیدم قرض کرده برای خرید خونه فهمیدم ندار هم نیست ک چنان با اب و تاب گفته اشک ریختیمو فلان.. بعضیا عادتشونه همیشه از بقیه توقع دارن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
آدم با آدم فرق داره ، پدر مادر من وضع مالیشون خوبه اما خسیسن ، حسرت بعضی خوراکی ها تو بارداری موند ب ...

دقیقا درکت میکنم مث خانواده من پدرم الحمد الله خدا بهش بیشتر بده خیلی خیلی پولداره 

ولی من بعد زایمان رفتم موندم اونجا خیلی رک میگفتن بگو شوهرت میوه بخره بگو اینو بخره منم میگفتم شوهرم میخرید

والا خودشون پا ب پای من میخورد ۲روزه تموم می‌شد من خجالت میکشیدم ب شوهرم بگم بخر 

و شب مادرشوهرم میخواست بیاد دیدنم مامانم میگفت بگو میوه بخره گفتم حالا ی میوه شما بذارید چی میشه ناراحت شد

حالا خودشون ۱۲ روز خونه من خوردن و خوابیدن و من ۵رپز رفتم خونشون توقع همه چی داشتن 

موافقم که میشد پول خرید ماشین و بقیه موارد رو شوهرش جور کنه نه ایشون ؛ منظورم این بود اینهمه آه و ن ...

حداقل سرخکن الان نمیخرید یا تولد مفصل و باشکوه نمیگرفت الان از سوز گریه شون حرف بزنه تاپیکای این چندروزش رو ببین 

بله پاره تن هم بخاطر بیست تومن مامانو گذاشته کنار، بحثی ندارم با شما نظرمو گفتم. نظرشما هم محترم

به خاطر ۲۰ تومن نذاشته . به خاطر این که پشتشو بدجوری خالی کردن موقعی که شدیدا احتیاج داشته گذاشته کنار .‌

فکر کن یه راه دوری رفتی بگی مامان ۵۰ تومن بده برسم خونم الان هیچی ندارم اونم نده و تو با مصیبت به خونه برسی و از دست مادرت ناراحت باشی . اون موقع نمیگن به خاطر ۵۰ تومن مادرشو گذاشته کنار بلکه مادرو سرزنش می کنن .

البته این فقط مثاله. 

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
وقتی پول ندارین چرا بچه میارین؟چتوری استرس ندارین؟من تا یک تومن تو حسابم پول نباشه اصلا فکر بچه نمیو ...

خوب شما کمالگرا هستی 

اسی نه شوهرش معتاده ن بیکاره خونه هم خربده فقط تا اردیبهشت دستش خالیه