2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
بچه دار شدن خرج داره بخدا عزیزم  به یه نقطه امن میرسیدین بعد بچه دار میشدین

چقدر من از نظرات اینجوری بدم میاد ٠آخه شما از کجا میدونی این شرایط غیرمنتظره پیش نیامده براشون؟؟؟؟؟؟

مامانت  لطف کرده طلاشو فروخته مشکلت حل شه نباید اینقدرمتوقع باشی از مادرت بیشتر باید از شوهرت توقع داشته باشی واینکه مامان من باشه عمرا طلاشو بفروشه بده من تواین شرایطم نباید باردار میشدی به نظرم مقصره همه گریه هات شوهرته نه مادرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور خوشت نمیاد بری تو تاپیکای دیگران بگردی دنبال جواب حرفت.  ولی خوشت میاد منو ریپلای کنی که و ...

خودت حاضری ازت اننقاد کردم پشت سرت که حرف نزدم

بعدشم هر حرفی و که نباید زد بخصوص وقتی که 

طرف خودش این شرایط و پذیرفته الان موضوع

رفتار بد این مادر با دخترش بوده شوهرش و کاری نداریم

یا اینکه چرا بچه دار شده. متوجه شدی خانم دانا.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مامانت  لطف کرده طلاشو فروخته مشکلت حل شه نباید اینقدرمتوقع باشی از مادرت بیشتر باید از شوهرت ت ...

فک نکنید وقتی میخواید مثلا خودتونو منطقی نشون بدید خیلی با کلاسیدا .اتفاقا منطق این نیستد.منطق اینه مادرش اگه طلا داده و لطف کرده گفته اردیبهشت بدید نباید میزده زیرش چون اونا به این شرط گرفتن به کسی نگه و توافق کردن فلان ماه پس بدن پس مادر نباید میزده زیرش و باید فکرامو می‌کرده .آدمی که ثبات نداره نباید به کسی قول بده .بعدشم چطوری ی مادر دلش میاد دخترش بره بیمارستان دولتی که دست خودش پر باشه قربون مادر خودم برن فقط .این خانم بارداره همینطوری هم دلش شکسته هست شما چی میگی این وسط. اصلا کی باشی که تعیین تکلیف کنی کی باردار بشه

خودت حاضری ازت اننقاد کردم پشت سرت که حرف نزدم بعدشم هر حرفی و که نباید زد بخصوص وقتی که  طرف ...

من این طوری صلاح دیدم صحبت کنم مشکلیه؟ باید حتما عین شما و مطابق سلیقه شما صحبت کنم تاخوشتون بیاد.  استارتر خودش مشکلی نداره شماها همتون کاسه داغ تر از آش شدید تا تونستید به مادر اسی توهین کردید.  اسی الان خوش و خرم کنار مادر و شوهرشه شماها هم اینجا با هم دعوا کنید

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

درسته خانواده نباید تاوان بده ولی قرار نیست آدم بچه را شوهر داد ولش کنه به امان خدا... همین خانم فردا تو دعوا ممکنه شوهرش برگرده بگه آهان دیدی خانوادت آدمت حساب نمیکنن دیدی چکارت کردن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
فک نکنید وقتی میخواید مثلا خودتونو منطقی نشون بدید خیلی با کلاسیدا .اتفاقا منطق این نیستد.منطق اینه ...

بازم هرچی بگی شوهرش مقصره به مادرش مربوط نیست شماهم اینقدر حرص نخور وکیلشی؟بعدهم وقتی ۲۰ تومن پس انداز داشته چرارفته قرض کرده ومگه توبیمارستان دولتی زایمان کردن چه اشکالی داره ؟

هعععی عجب روزگاری شده حالا مامان من از نون شبش میزنه واسه مشکلات بچه هاش..من که همیشه شرمنده شم هیچ ...

آدم با آدم فرق داره ، پدر مادر من وضع مالیشون خوبه اما خسیسن ، حسرت بعضی خوراکی ها تو بارداری موند ب دلم ، یک بار تو بارداری پشت تلفن مادرم گفت چیزی نمیخوای؟ هوس چیزی نکردی 

اصرار کرد گفتم هوس فلان چیز که قیمت بالایی نداشت,گفت برات میخریم، پدرم پشت تلفن فهمید صدای اختم و تخمش شنیدم ،دیگه قبول نکردم برام بخرن ، و بعد قطع کردن تلفن بشدت گریه کردم .. دست خودمون خالی بود ، پدرم فوق العاده خسیس هست، پول رو از ما بچه هایش خیلی  بیشتر دوست داره .

بعد زایمان سزارین هم چند روزی خونه شون بودم ، والله همش گشنه بودم و میلرزیدم از ضعف شدید ، هر چی خودشان می‌خوردن غذای منم همون بود ، بعدها ک ب روی مادرم آوردم با پررویی گفت وظیفه شوهرت بود برات گوشت بخره بیاره تا من بپزم برات ...دست شوهرم هم خالی بود.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بازم هرچی بگی شوهرش مقصره به مادرش مربوط نیست شماهم اینقدر حرص نخور وکیلشی؟بعدهم وقتی ۲۰ تومن پس اند ...

وکیلش نیستم دلم بدجوری براش سوخت اینجا سرزنش نکنید بارداره گناه داره اگه من جاش بودم میمردم از غصه دور از جونش .خب حلقه رو حیف بوده بفروشه گفته قرض میکنم از مادرم بعد میدم.بیمارستان خصوصی هم به آدم نمیرسن چه برسه دولتی 

من این طوری صلاح دیدم صحبت کنم مشکلیه؟ باید حتما عین شما و مطابق سلیقه شما صحبت کنم تاخوشتون بیاد. & ...

همیشه حق بگو حقگویی سلیقه ای نیست

درسترین کار.کاسه زه آش داغترها که معلوم کیا

هستن.معلوم خیلی عصبی هستی آروم باش

اینجا میدون جنگ نیست.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭