2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
دکتر دولتی ب ۱۰۰ تومنم راضیه  اون ک پول نمیگیره اونجا واس مالیات مطب خصوصیش هفته ای ی شب باید و ...

سلام خدا قوت بیمه سلامت خیلی خوبه من پول ویزیت زیاد چیزی نمی گیرن .با آزمایش نصف قیمت می گیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم درسته کار خانواده اسی بده اما چرا این پول رو از خانواده شوهرش نمیگیره  رفتار برادرش ب ...

موافقم که میشد پول خرید ماشین و بقیه موارد رو شوهرش جور کنه نه ایشون ؛

منظورم این بود اینهمه آه و ناله استارتر بیهوده است آدم ماشین زیر پاش باشه بعد کلی ناله کنه حلقه ام رو فروختم ؟!!!!!!!!

خوب میتونستی حلقه رو نفروشی یا ماشین رو نخری

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
موافقم که میشد پول خرید ماشین و بقیه موارد رو شوهرش جور کنه نه ایشون ؛ منظورم این بود اینهمه آه و ن ...

آره موافقم بعضیا هم خدارو میخوان هم خرما و باید مدیریت کرد 

بحث رفتار زننده خانوادش جداست واین هم جدا 

مامانت  لطف کرده طلاشو فروخته مشکلت حل شه نباید اینقدرمتوقع باشی از مادرت بیشتر باید از شوهرت ت ...

کار مادرش که کاملا غلط بوده اگه میخواست بگه نباید از اول موافقت می‌کرد برای دادن طلاش و بالاخره مادر اگه ادعا داره باید پای حرفش بمونه ولی کلا این وظیفه شوهر اسی و خانواده شوهرشه که باید کمک کنن گاهی همین مارا داماد رو پرو میکنه طرف زرتی میشه نمیره به خانوادش یه هزاری بخواد ولی به زنش میگه برو از خانوادت بگیر این حرص داره

وقتی آدم خونه میخره دستش خالی میشه...منم الان تو همون وضعم ماشینمون رو هم فروختم به آدم فشار میاد.کار مادرتون و بقیه بد بود...ولی الان غصه نخور به بچت فکر کن.انشالله گره از کارتون باز میشه.بعضیا رو تو این شرایط میشه شناخت.

ی کم پیاز داغشو زیاد کردی ولی بیخیال بالاخره قرض بود باید پس میدادی

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

عزیزم درکت میکنم فکر نکن غصه دارت نشدم ولی بخدا حلقه هیچ ارزش نداره .الهی تن ت سالم باشه.بچه ت به سلامتی به دنیا بیاری.خانوادت رو ببوس و بذار کنار.انشااللع خدا از اونجایی که فکرشو نمیکنی برات بفرسته

مگه داریم همچین مادری

داریم خواهر بد تر از این هم داریم یکیش هم مادر من که همین الان تو خونه ی بابام هم لقمه هامون رو میشماره و تیکه میندازه ولخرجی نکنید که پول نیست با اینکه موجودی کارتش خدا تومنه یه هزاری هم خرج منو خواهرم نکرده فقط خودشه و خواهر کوچیکم منو اون یکی کشکیم

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا.