2777
2789
عنوان

پسرمو دکتر ببرم یا لازم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
ببرش دیگه اون الان خودش ویروس گرفته.بعد نمیبری دکتر که ویروس نگیره؟😑

بییماری رو رد کرده مریضی تب دار بگیره به مراتب بدتره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاارسال همین حالتو داشت دکتر بردم گفت ویروسه فقط یه دمیترون داد الان مربضیو رد کرده برا یهو ضعف کردن ...

عزیزم خب لااقل یه سرم که باید ببری براش بزنن، تو بزرگسالی چندروز اسهال و استفراغ داشته باشی هیچی ازت نمیمونه، اون که دیگه بچه ست. تو که نمیخوای ببریش خب چرا دیگه سوال میکنی اینجا که ببرم یا نبرم 😆 و اینکه امکانش هست رد نکرده باشه و هنوزم مسمومیت داشته باشه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
من ی داروخانه رفتم دیروز دوباره ازدیشب حالم بدشده توروخدا نبرش دکتر خودت مداواش کن من تازه خوب شده ب ...

منم تا جایی که بشه داروخونه نمیرم برم با ماسک حتما بدون بچه انواع ویروسا پر شده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
چقدر دل گنده ای بخداااا من همون علائم اولیه شروع شه میبرم دکتر بچه رو

پننج شنبه و جمعه همه مطبایی که میشناختم بسته ان کجا ببرم که دکتره مطمئن باشه

عزیزم خب لااقل یه سرم که باید ببری براش بزنن، تو بزرگسالی چندروز اسهال و استفراغ داشته باشی هیچی ازت ...

همین سرم رو چجوری متقاعدش کنم واینمیسته خوندم یه جا محلول الکترولیت خوراکی هست به شوهرم گفتم اگر هست از داروخونه بخره

نمک صورتی دیگه چیه 😐 هرچیزی به خورد بچه ندید لطفا خود درمانی هم نکنید

نممک صورتی یه نمک با مواد معدنی بیشتر که الکترولیت از دست رفته رو جبران میکنه برای درمان اسهال هم موثره

نممک صورتی یه نمک با مواد معدنی بیشتر که الکترولیت از دست رفته رو جبران میکنه برای درمان اسهال هم مو ...

او ار اس مصرف کنید ولی مواد غیر استاندارد و بعضا آلوده به خورد بچه ندید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم