2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32843 بازدید | 593 پست
برای آندومتریوز نه گلم چون استروژن تو بدن زیاد میشه و کیست بزرگتر میشه

من آندومتریوز ندارم ولی آدنومیوزیس دارم این رعایت کردنا واسه منم خوبه آیا ؟؟؟من پریودیای خیلی وحشتناک دارم ی مدت زنجبیل تازه و عسل طبیعی کنار میخوردم ولی تغییر زیادی ندیدم

آره والا  واسه منم ۹سانت بود بزور رسوندمش به ۷ سانت همه امیدم اینه که کوچیکتر شده باشه تا چند ...

خیلی ناراحتم الا جواب سونوروگرفتم متاسفانه یه کیست  تبدیل به دوتا شده سایزم بزرگ شده حالا من ۶ماه رژیمم دکترم دوماه مدروفم داد با سیپرویین کامپاند اما تنها تاثیری که داشته بزرگش کرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ناراحتم الا جواب سونوروگرفتم متاسفانه یه کیست  تبدیل به دوتا شده سایزم بزرگ شده حالا من ۶م ...

کیست آندومتریوز داری عزیزم؟

رژیمت چطوریه؟

پریود هم میشی؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من آندومتریوز ندارم ولی آدنومیوزیس دارم این رعایت کردنا واسه منم خوبه آیا ؟؟؟من پریودیای خیلی وحشتنا ...

از بیماری شما خبر ندارم گلم ولی رژیم اصلاح سبک کلا التهاب های بدنتو کم میکنه و باعث بهتر شدن حالت میشه

باز میخوای با فلورا تاجیکی مشورت بکن یا از ماماهاش کمک بگیر گلم

عزیزم

نه مجردم 32 سالمه. یعنی چی با عمل نمیشه؟  شما چن سالتونه؟

منم ۳۳ سالمه مجردم عملش کلا فایده نداره چون برگشت پذیره و ذخیره تخمدانم هم با عمل دیگه خیلی پایین میاد 

ویزان بخور تا آب بشه کیستت. وروژست نخور.

ویزان و وروژست تقریبا فکر میکنم مثل هم هستن عزیزم شما اونو خوردی؟

تاثیری روی کیستت داشت؟

کوچیکترش کرده؟

مرسی عزیزم 😍🥰

فداتم البته نون و گوشت قرمز بخاطر بیماری من خوب نیستش گلم در مورد فیبروم نمیدونم باید بپرسی

گلمممممم

عزیزمممممم

😘😍🤩🥰😘🥰😘❤️🤩💋🤩💋🤩

کیست آندومتریوز داری عزیزم؟ رژیمت چطوریه؟ پریود هم میشی؟

اره یکی بود دیشب سونودادم دوتاشده ،پریودام سروقته ،حذف قند شکر فست فود گوشت هاگوساله وانواع نون فقط نون سنگک پیاده روی هم می کنم،اما متاسفانه تاثیری نداشته تو تخمدان سمت راست هست ،هرروزم دمنوش دارچین وچای زنجفیل میخورم،امشب بردم پیش دکترم میگه دوماه ال دی بخور دیگه قاطی کردم 

اره یکی بود دیشب سونودادم دوتاشده ،پریودام سروقته ،حذف قند شکر فست فود گوشت هاگوساله وانواع نون فقط ...

ال دی برای این کیست فایده نداره گلم

بهش بگو قرصتو عوض بکنه ویزان یا وروژست یا مجسترول بهتر جواب میده

یبوست هم داری؟

پریود نشی بهتره زودتر کوچیک میشه ولی خوب خیلیا هم با رژیم کنترل میکنن فقط و پریود هم میشن

نون هم کلا حتی سنگک هم نباید بخوری دمنوش بابونه عالیه برای آندموتریوز

ال دی برای این کیست فایده نداره گلم بهش بگو قرصتو عوض بکنه ویزان یا وروژست یا مجسترول بهتر جواب مید ...

یبوست ندارم ،من تحت نظر دکتر رژیم خاصی دارم برای موضوعی مجبورم ابن رژیم به این صورت رعایت کنم ،بازم ممنون اسم داروهارو الا براش میفرستم ببینم نظرشون چیه

یبوست ندارم ،من تحت نظر دکتر رژیم خاصی دارم برای موضوعی مجبورم ابن رژیم به این صورت رعایت کنم ،بازم ...

ان شالله که حل بشه گلم

عزیزم

همین رژیم حتما رعایت بکن در ‌کنارش پیاده روی و یوگا هم داشته باش

امیدوارم که جواب بده 

بهت

گلم

عزیزم

ویران خارجیه. تاثیرش زیاده. وروژست تاثیرش کمتره. انشالله زودتر خوب شی. 

بله درسته 

ولی ویزان فکر میکنم دیگه تو ایران خیلی گیر نمیاد

حالا باید برم پیس دکترم ببینم چی میگه 

اگه هست که اونو

بگیرم

گلم

عزیزم