2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32877 بازدید | 593 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره والا قرص اصلا خوب نیست ولی لامصب کیست من با پریودی بزرگتر میشه منم چون بزرگه مجبورم فعلا دارو بخ ...

به منم گفت کیست داری چون تو سونو نشون داده بود ولی دکتر کلیه بود من جدی نگرفتم گفت فعالیت سنگین انجام نده ممکنه پاره بشه نمیدونم‌چقد هس نفهمیدم

به منم گفت کیست داری چون تو سونو نشون داده بود ولی دکتر کلیه بود من جدی نگرفتم گفت فعالیت سنگین انجا ...

بنظر من حتما یه پیگیری رو کیستت بکن ببین ساده هستش یا نه چون اگه خدایی نکرده از این گند ها باشه باید زودتر 

پیگیرش بشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من کیستمو جراحی کردم ده سال بیش. الان موقع بریودی اگه قرص نخورده باشم درد دارم. از طرفی هم قرص اعصابمو داغون میکنه. حالا دکتر بهم دوفاستون داده. نمیدونم با اصلاح سبک میشه دیگه قرص نخورم؟

من کیستمو جراحی کردم ده سال بیش. الان موقع بریودی اگه قرص نخورده باشم درد دارم. از طرفی هم قرص اعصاب ...

چند سانت کیستت؟

بله با رژیم بدون مصرف قرص هم میشه پیش رفت اگه کیست خیلی بزرگ نباشه

من قرص وروژست 

میخورم

8 سانت بود. چسبندگی های زیادی داشتم باید یه رفت و روبی میشد.

آره والا 

واسه منم ۹سانت بود بزور رسوندمش به ۷ سانت همه امیدم اینه که کوچیکتر شده باشه تا چند وقت دیگه

چسبندگی با عمل هم حل نمیسه متاسفانه

شما متاهلی؟