2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32815 بازدید | 593 پست
شبنم جان با وروژست لکه بینی داری؟من الان بیشتر از 30 روزه که قطع نشده و داره بیشترم میشه،راهکاری دار ...

من نه عزیزم

درست سر وقت میخوری؟

حتی پنج دقیقه نباید اینور اونور بشه

از کی شروع کردی به 

خوردن گلم

عزیزم؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربانت برم از شما چند سانت بود؟

من اولبار ۱۶سانت با جراحی باز برداشت قد طالبی بود ۴سال بعد باز زد هیستروسکوپی کردم و باز ۳سال بعد باز  هیسترووسکوپی... بیچاره شدم چون بازم برگشته دیگه نرفتم دنبالش گفتم جهنم فوقش سرطان میشه میمیرم خسته شدم دیگه همش خونریزی های شدید و طولانی باعث شد کمخونی بگیرم هزار تا درد افتاده ب جونم امیدوارم با این رژیم یکم کوچک بشه هر چند نصفشو میدونستم و انجام میدادم ولی خب .. هنوز هست.. ممنون از مطالبت

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
 من اولبار ۱۶سانت با جراحی باز برداشت قد طالبی بود ۴سال بعد باز زد هیستروسکوپی کردم و باز ۳سال ...

متاهلی گلم؟

بچه هم داری؟

تا حالا دارو هم مصرف کردی؟

الان چند سانته؟

متاهلی گلم؟ بچه هم داری؟ تا حالا دارو هم مصرف کردی؟ الان چند سانته؟

بله یک پسر دارم ۱۴ساله همون روزم ک دوماهم بود دکتر تو سونوگرافی دید گفت وای میوم داری ک این نمیزاره به رشد کنه با یک دستگاهی ردش کرد و زیر نظر بودم

چند سری دیدروژسترون خوردم قبلا .. و امپول تو شکمم زد چند بار اینم قبلا ....الان دارویی نمیخورم رهاش کردم ۷سانت بود ۶ماه پیش

بله یک پسر دارم ۱۴ساله همون روزم ک دوماهم بود دکتر تو سونوگرافی دید گفت وای میوم داری ک این نم ...

گلم اگه دوست داشته باشی من شماره درمانگر خودم یا ادرس پیجش رو بدم که بیای باهاش دوره رریم برداری

چون شما مشکلت مثل من حاد و بررگه کیستت 

با رژیم شروع بکن زیر نظر درمانگر

بهترین کاری میتونی بکنی

الان همینه

گلم اگه دوست داشته باشی من شماره درمانگر خودم یا ادرس پیجش رو بدم که بیای باهاش دوره رریم برداری چو ...

باشه ممنون عزیزم پس درخواست دوستی میدم برام بزار اونجا 😘

گلم اگه دوست داشته باشی من شماره درمانگر خودم یا ادرس پیجش رو بدم که بیای باهاش دوره رریم برداری چو ...

خدا کنه جواب بده من ک دیگه واقعا خسته شدم

سلام عزیزم اندومتریوز شما تغییری کرد؟

گلم فعلا سونو نرفتم دیگه ان شالله خرداد ماه دوباره

ولی خوب سونو قبلی که رفتم دو سانت 

کوچیک شده بود

انشالله ک ب زودی خوب بشید دارو هم مصرف میکنید در کنار رژیم غذایی؟

بله عزیزم قرص وروژست میخورم

نزدیک یکساله

دبگه

که پریودم با قرص قطع کردم

خیلی ممنونم

گلم

عزیزم

سلامت باشی

گلم

عزیزم

بله عزیزم قرص وروژست میخورم نزدیک یکساله دبگه که پریودم با قرص قطع کردم خیلی ممنونم گلم عزیزم ...

به سلامتی عزیزم انشاالله ک از وجودت پاک بشه  

رژیم و قرص ک مصرف می‌کنین آیا چسبندگی ک در اثر اندو هست رو هم از بین میبره؟