2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
امروز ۱۰ساعت خوندم 💔💔🥺 مرسی فدات شم بخدا اینقدر حالم بده اینقدر بدع حوصله اینک من نوبت دکتر آنلا ...

قربونت برم کاملا درکت میکنم منم کپی خودت.پارسال اول تابستون خواستم برم کتابا کمک درسی یه دختری که قبول شده بود رو بگیرم انقد امروز فردا کردم سه ماه گذشت و پاییز بهش گفتم.

اونم گفت کاش زودتر میگفتی کتابا رو دادم دوستم.

حالا کلا یه کوچه با ما فاصله داشتن من سه ماه طولش دادم

مرسی عزیزم. اره منم فیلم میبینم آلا فیلماش کمه تایمش فقط ی زیست با عظیمی رونگا میکنم ک ۳،۴ ساعته وقت ...

رو سرعت ۲× بزن زود تموم میشن من ریاضی و شیمی و زیست ۴ ساعتی میبینم مجبورم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرور باید داشتی تا یادت نره. آلا  کتاب درسی رو خوب یاد میده. خودم تازه یه هفتس شروع کرد ...

من از مهر شروع کردم😔

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

تازه من اولین بارم نیست میخوام برم ازاد قبلا کاردانی بهداشت بودم سال ۹۹ ترمی برای ی کاردانی مسخره م ...

آره درجریان هستم که رفتی بهداشت آزاد.

به خدا شهریه ها زیاده واسه کسی که نداره.من خودم شهریه یه ترمم ندارم بدم

سال چندمته  من امسال چهارمین باره که کنکور میدم. دیگه خسته شدم امسال هر رشته مزخرفی هم قبول بش ...

هعی اگ بری توش حالت خوبه؟ ؟

خوش بحالت  منم فیلمای الا رو نگا میکنم ولی با این ک میخونم بازم یادم میره .بعضی از فیلماشونم ت ...

تست از کجا میزنی شاید منابع خیلی سنگینی داری تست میزنی 

مثلا خیلی سبز شیمی الان ب شدت سنگین شده حتی از ای کیو سخت تره

بیخیال رفیق❤ سر کنکور نمیگن کدومتون چندماه خوندین یا چندتا تست زدین. فقط مهمه جواب تستا رو درست بد ...

اما من هر چقدرم میخونم نتیجه نمیگیرم💔

قربونت برم کاملا درکت میکنم منم کپی خودت.پارسال اول تابستون خواستم برم کتابا کمک درسی یه دختری که قب ...

اخی

من ک دارم از روی گوشی میخونم همش ریاضی از روی گوشی فیلم و کتاب 

زیست از روی گوشی تستش از روی کتاب 

فیزیک ی کتاب نظام قدیم میزنم دیگ ظرفیت ندارم گوشی

شیمی از روی گوشی 

رهگذر مشاور بی فایدهس تاثیری نداره،منم داشتم بس گرون بود لغو کردم،بشین بخون چهار ماه بیشتر نمونده ها ...

💔💔💔💔 اگ پیشرفت میکنی اگ فک میکنی نتیجه میگیری بخون اجی من هر چی میخونم بی‌فایده 

توی کلاس ما بچه ها به خاطر علاقه اشون تو سن ۲۵ سالگی اومدن کنکور دادن و پزشکی میخونن یکی ۲۷ ساله یکی ...

هعی خوشبحالت ک قبول شدی 😭 من اصلا خودمم دد حد خودم نمیبینم پرستاری بیارم چ برسه ب پزشکی 🥲

[QUOTE=329291245]روانشناس اگ دوست داشتی حرف بزنی  ۱۴۸۰ زنگ بزن رایگانه  یا دوست داشتی این سامانه طعم گیلا ...[/QUOTE

مرسی گلم هر چی باهام حرف بزنن فایده نداره.حتی گنجم پیدا کنم خوشحال نمیشم.من فقط قبولی کنکور تغییرم میده

ایدی تلگراکتو بده اونجا چت کنیم،منم کنکوریم میتونیم دوستای خوبی یاشیم فقط باید قول بدی غر نزنی هی وا ...

عزیزم💔💔💔 ن آبجی غر نمیزنم من مجازی اومدنم خیلی کمتر سدا مث ... دارم میخونم هعی

تو چ میکنی چقدر میخونی در روز خودم ۱۰ ساعات

[QUOTE=329291245]روانشناس اگ دوست داشتی حرف بزنی  ۱۴۸۰ زنگ بزن رایگانه  یا دوست داشتی این ...

اوهومن سخت کن فقط این دو ماه خوب بخونی اجی 💔

2810