🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تست زدن: دو سال پیش شروع کردم به درس خوندن.از رو کتاب میخوندم حفظ میکردم بعد میرفتم سراغ تست. ...
خوش بحالت
منم فیلمای الا رو نگا میکنم ولی با این ک میخونم بازم یادم میره .بعضی از فیلماشونم تا اخر کتاب نیس یا معلمش جوری درس میده من نمیفهمم. تا الان کخوندم همش یادم رفته خیلی نا امید شدم😞تستامم همش غلط میزنم
عزیزم مرور باید داشتی تا یادت نره. آلا کتاب درسی رو خوب یاد میده. خودم تازه یه هفتس شروع کرد ...
من چون نظام قدیم و چند سال دور بودم مجبورم فیلم ببینم چون کتابا جدید شده و مدرسه ام نمیتونم برم . ترمیم معدلم باید بکنم . مرور ک راستش نکردم چون باید کتابا رو یخ دور بخونم مطالبم بهم مرتبطه😞ولی چون تست میزنم و همش غلط دیگ نا امید شدم با خودم میگم چطوری این همه وقت میزارم میخونم ولی همش اشتباه میزنم. انگار فایده ای نداره.از همه عقب ترم. همش میگم کاش تابستون میخوندم.این چند مدتم افسرده شدم کلا
مرسی عزیزم. اره منم فیلم میبینم آلا فیلماش کمه تایمش فقط ی زیست با عظیمی رونگا میکنم ک ۳،۴ ساعته وقت ک درسته میگیره ولی وقتی ادم بلد نیست مث بقیه مدرسه نمیره مجبوره دیگه چیکار میشه کرد