2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
سلام اجی گل بخدا مقاومت نیست اخه من الان اگ فدات شم ازت بپرسم چ راهی بنظرت برام هست  میگی اولی ...

خب اسی برا مهارت علاقه نداری قبول 

ولی آیا برای کنکور دادن علاقه داری ؟؟؟ به خدا که نداری 

اگه داشتی این‌قدر تو این راه انرژی منفی به خودت نمی‌دادی 

چرا حرف بقیه رو قبول نداری؟

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تست زدن: دو سال پیش شروع کردم به درس خوندن.از رو کتاب میخوندم حفظ میکردم  بعد میرفتم سراغ تست. ...

خوش بحالت 

منم فیلمای الا رو نگا میکنم ولی با این ک میخونم بازم یادم میره .بعضی از فیلماشونم تا اخر کتاب نیس یا معلمش جوری درس میده من نمیفهمم. تا الان ک‌خوندم همش یادم رفته خیلی نا امید شدم😞تستامم همش غلط میزنم

خوش بحالت  منم فیلمای الا رو نگا میکنم ولی با این ک میخونم بازم یادم میره .بعضی از فیلماشونم ت ...

عزیزم مرور باید داشتی تا یادت نره.

آلا  کتاب درسی رو خوب یاد میده.

خودم تازه یه هفتس شروع کرده.فرصت ترمیم مجدد ندارم.تراز معدلم پایینه و پرشکی هم میخوام.خیلی وضعم خرابه

شما فیلمای کدوم موسسه کدوم استادا رو میبینین ؟

آنلاین آکادمی تخته سیاه

زیست:مهدی آرامفر

فیزیک:رشاد براتی

شیمی:مهدی جبرئیلی

ریاضی:رامین مولایی

من خودم چون مدرسه نمیرفتم فیلم میبینم وگرنه خیلی وقت گیره

عزیزم مرور باید داشتی تا یادت نره. آلا  کتاب درسی رو خوب یاد میده. خودم تازه یه هفتس شروع کرد ...

من چون نظام قدیم و چند سال دور بودم مجبورم فیلم ببینم چون کتابا جدید شده و مدرسه ام نمیتونم برم . ترمیم معدلم باید بکنم . مرور ک راستش نکردم چون باید کتابا رو یخ دور بخونم مطالبم بهم مرتبطه😞ولی چون تست میزنم و همش غلط دیگ نا امید شدم با خودم میگم چطوری این همه وقت میزارم میخونم ولی همش اشتباه میزنم. انگار فایده ای نداره.از همه عقب ترم. همش میگم کاش تابستون میخوندم.این چند مدتم افسرده شدم کلا

آنلاین آکادمی تخته سیاه زیست:مهدی آرامفر فیزیک:رشاد براتی شیمی:مهدی جبرئیلی ریاضی:رامین مولایی ...

مرسی عزیزم. اره منم فیلم میبینم آلا فیلماش کمه تایمش فقط ی زیست با عظیمی رونگا میکنم ک ۳،۴ ساعته وقت ک درسته میگیره ولی وقتی ادم بلد نیست مث بقیه مدرسه نمیره مجبوره دیگه چیکار میشه کرد

من چون نظام قدیم و چند سال دور بودم مجبورم فیلم ببینم چون کتابا جدید شده و مدرسه ام نمیتونم برم . تر ...

آره بخدا منم مجبورم فیلم ببینم.هر فیلم 4 ساعت.خیلی وقت گیره.اصلا نمیدونم تاکی تموم میکنم.چند ساله پشت کنکورم امسال فرصت آخرمه.

نمیدونم چرا از سالای قبل درس عبرت نگرفتم که تابستون یا حتی دی شروع کنم

آره بخدا منم مجبورم فیلم ببینم.هر فیلم 4 ساعت.خیلی وقت گیره.اصلا نمیدونم تاکی تموم میکنم.چند ساله پش ...

ماشالله اینقد پر انرژی و امیدوار و قشنگ حرف زدی  ک من لذت بردم .مطمعنم نتیجه زحمتاتو میبینی.الانم که میگی داری خیلی خوب یاد میگیری پس نگران نباش.☘️❤️

2810