2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
برات نوشتم که ترمیم چقد مهمه بچسب بهش

دآرم یکی یکی پیامات میخونم اجی 💔💔💔❤️❤️ همه رو دارم با دقت میخونم اگ امشب همشون نشد فردا میخونم ولی من حقم این نبود خیلی تلاش کردم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اخی من ک دارم از روی گوشی میخونم همش ریاضی از روی گوشی فیلم و کتاب  زیست از روی گوشی تستش از ...

اگه میتونی کتاب دست دوم بخر.خودم همین کارو کردم.چاپ جدیدم برات میارن.

یا اگه تو شهرتون چاپخونه ارزون هست،pdf کتاب رو ببر چاپ کنه برات.

یکی از کتابامو دست دوم پیدا نکردم چاپ کردم از قیمت اصلیش 460 تومن ارزون تر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی کتاب دست دوم بخر.خودم همین کارو کردم.چاپ جدیدم برات میارن. یا اگه تو شهرتون چاپخونه ارزو ...

هعی خواهر من ی قرونم دیگ بابام از بابت کنکور نمیده 

کتاب و اینا نمیتونم بخرم و یا بدم چاپ کنن 

من ی دفترچه کنکور میرم چاپ میکنم ۲۰۰ تومن میشه میگن تو ک هیچی نمیشی حیف پول

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

دآرم یکی یکی پیامات میخونم اجی 💔💔💔❤️❤️ همه رو دارم با دقت میخونم اگ امشب همشون نشد فردا میخونم ول ...

عزیزم هر موقع وقت کردی بخونشون.

آره این حقت نبود.حق منم نبود.

الان باید کم کم نصف دانشگاه رو رفته بودیم یا تموم میکردیم.

اما چه میشه کرد؟

فقط من و تو که نیستیم انقد دانش اموزای زرنگ و باهوش دیدم که پشت سد کنکور گیر کردن.کاش حداقل تهش اون چیزی که میخوایم بشع که این غما رو بشوره ببره

عزیزم هر موقع وقت کردی بخونشون. آره این حقت نبود.حق منم نبود. الان باید کم کم نصف دانشگاه رو رفته ...

اجی من پارسال از مهر شروع کردم تا روز آخر کنکور ولی شدم ۴۰ هزار میبینی 

واقعا هیچی کم نزاشتم امسالم نزاشتم اما نتیجه نمیگیرم😔

تو فک کنم چون آنروز نشد بخونی حالت ی خورده خوب نیست اینجوری حس میکنم ازت حسم میگ حالا گرفته خوب نیست 

هعی خواهر من ی قرونم دیگ بابام از بابت کنکور نمیده  کتاب و اینا نمیتونم بخرم و یا بدم چاپ کنن& ...

میدونم چی میگی.منم خودم یکم پس انداز داشتم همونو خرج کتاب کردم.

ازمون ناامید شدن دیگه.میخوان به فکر سرمایه گذاری رو کوچیکترا باشن بلکم اونا یه چیزی شدن.هعی

اجی من پارسال از مهر شروع کردم تا روز آخر کنکور ولی شدم ۴۰ هزار میبینی  واقعا هیچی کم نزاشتم ا ...

وقتی نتایج پارسالو دیدی به خودت جی گفتی؟

گفتی ساعت مطالعم پایین بود؟

گفتی تست کم زدم؟

گفتی خوابم زیاد بود؟

مرور نکردم؟

ببین اشکال کجا بود دیگه تکرارش نکن.

عشقم کلا حالم همینه.حرفای خوب قبلم ظاهرمه حال بدم باطنمه.

هعی خوشبحالت ک قبول شدی 😭 من اصلا خودمم دد حد خودم نمیبینم پرستاری بیارم چ برسه ب پزشکی 🥲

من خیلی سختی کشیدم ولی هر وقت فکرشو میکردم که بد بیارم سریع تو ذهنم خط میزدم 

اینهمه ادم با پول بیشتر و سهمیه بودن 

چقدر همه دوستان دروغ گفتن بهم 

ولی من گوش ندادم 

اگر رشته ای که میخواستم نمی اوردم بازهم میخوندم چون علاقه ای به رشته های دیگه نداشتم

دکتر کوچولو
هعی اگ بری توش حالت خوبه؟ ؟

خیلی بهتر از بلا تکلیفیه 

میدونی الان انگار دارم درجا میزنم فقط 

شاید دوستش نداشته باشم ولی بالاخره خودمو از این زندان فکری رها میکنم  و حرکت میکنم 

شاید تو مسیرش قرار گرفتم علاقه مند شدم 

اگرم نشدم حین دانشگاه میرم کلاسای دیگه مث  دکوراسیون داخلی 

یا  لاین زیبایی 

یا طراحی لباس 

میدونی. ما الان دچار بحران هویت شدیم حتی نمیدونیم به چی علاقه داریم ولی خب از این برهه شکست خارج شیم خود به خود درست میشه  بنظرم 

توام همینکارو کن 

شاید سرنوشتت قراره جور دیگه رقم بخوره بسه هرچی خودمونو تو خونه زندانی کردیم برا درس خوندن  

هر مسافرت و مهمونی رفتیم با عذاب وجدان بوده یه سریال ندیدیم تو این چهار سال  

مسیرو عوض کنیم یکمم زندگی کنیم 

همه بهم میگن درسو بیخیال شو ولی من نمیتونم اصلا. انگار  یکی از اعضای بدنمو از دست دادم  ولی خب خیلیم اذیت شدم این چن سال 

یه رشته ای میخونم هرچی که قبول شم و انشاءالله که شغل خوبم پیدا کنم ولی اگه نشد هم یه خانه دار باسواد بهتر از یه خانه دار بیسواده 

بعدشم همین که وارد دانشگاه بشی کلی دوست و اشنا پیدا میکنی  و یجورایی وارد اجتماع میشی ایشالا شغلم پیدا میکنیم. حالا شاید علاقمونم پیدا کردیم این وسطا ولی دیگه اصلا پشت کنمور نمون

جدی؟ من همش سرچ میکنم مینویسه همون یه بار فرصت داشتیم

آره گفتن دیگه فقط یباره ولی اونایی که پارسال انجام دادن بازم میتونن امسال ولی دیگه سال آخره 

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
مرسی عزیزم💜

قربونت 💋

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
میدونم چی میگی.منم خودم یکم پس انداز داشتم همونو خرج کتاب کردم. ازمون ناامید شدن دیگه.میخوان به فکر ...

سلام گل من ببخشید اجی خوب شد گفتی تاپیک چک کنم اعلاناتم از اول پاک نکردم خیلیییی شلوغ شده نزدیگ هزار ص نظرات گم میکنم نمیفهمم چی ب چیه

پارسال نمیدونم واقعا من تلاشم کردم الانم مشکلاتم‌مشخصه و میدونم قراره هیچی نشه 

چون وضعم داغونه خیلی خیلی کندم خیلی کندم این منو واقعا آزار میده 

ب خاطر همین تعداد ا تستام میاد پایین ب زور روزی ۴۰ تا 

ب شدت بی دقت و بدون تمرکزم همین نمیزارا

2810