2777
2789

تا چه سنی ادامه داره پسر من پنج ساله اشه تقریبا قصه هر شب اشه پوشکش میکنم!!!!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد حرص نمی‌خورم فقط میخواهم مطمئن شم تموم میشه پزشک اطفال گفته تا۶سالگی صبر کن در کل دلم نمی‌خواهد دارو بدم بهش

ساعت بزار بیدار شو بچتو ببر سرویس شبا دوبار ببر تا از سرش بیوفته

اینجوری واقعا خودم نابود میشم شاغلم ساعت ۱۱-۱۲میخوابم تا۶دیگه دوبار بخوام پاشم برم اتاق بچه بیدارش کنم بیارمش هلاک میشم که

نه ارثیه باباش اینطوری بود خخخ

باباشم استرس داشته😐

ولی جدی باید دنبال راهکار باشی. پوشک فایده نداره

اگ کار هرشب و هرشب باشه از ی چیزی رنج میبره. بچه های من ناخن میجون یا دندون‌قورچه دارن وقتایی ک من خودم عصبی هستم.ینی یه جیغ بزنم‌اینا تا صبح دندوناشون‌میخوره بهم

باباشم استرس داشته😐 ولی جدی باید دنبال راهکار باشی. پوشک فایده نداره اگ کار هرشب و هرشب باشه از ی ...

نه این مدل شب ادراری که بعد از گرفتن از پوشک همچنان جیش شب هست میگن شب ادراری اولیه و خطرناک نیست اونی که باید پیگیری روانی داشته باشه شب ادراری ثانویه است یعنی بچه شب ادراری نداری یهو درگیر میشه این پیگیری روانی میخواد

خودش با پوشک شدن مشکلی نداره؟

نه خودش از اینکه لباسهاش خیس بشه بدش میاد اگه پیش بیاد جایی بدون پوشک باشه بیدار بشه ببین جیش کرده خیلی ناراحت میشه

چه پوشکی میبندی؟

شماره 6 ببم از همه ارزون ترم هست چون فقط برای خواب دیگه صبح ها هم خودش میره جلو در دستشویی از پاش در میاره می اندازه بره

شماره 6 ببم از همه ارزون ترم هست چون فقط برای خواب دیگه صبح ها هم خودش میره جلو در دستشویی از پاش در ...

باز خوبه سایزش میشه 

کلا عزیزم مواظبش باش بچه تو این سن حساسه 

ما هم یه تجربه مشابه داریم ولی خیلی شدید تر از بچه شما

هم پسرم و دخترم تا پيش دبستانى داشتن

ولى نه هرشب 

هفته اى شايد دو سه بار (اگه بلند مى شدم مى بردمشون سرويس شايد هفته اى ى بار هم نمى شد

ولى به محض رفتن پيش دبستانى كاملا قطع شد و خودشون بلند مى شدن برن سرويس

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅