2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه هاشون شب ادراری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست

شبا ۲ _ ۳ بار بیدارش کن ببرش دستشویی

روزا وقتی جیشش گرفت بگو خودشو نگه داره تا جایی که میتونه بعد بره دستشویی ( هم مثانش بزرگ میشه هم ماهیچه ارادیش قوی میشه)

از ۸ شب به بعد مایعات مخصوصا لبنیات نخوره

تجربشو دلشتم اینکارارو کردم تا بچم بهتر شد

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

اشنباهتون پوشک کردنه 

با این کار دل جمع تر میشه و باز هم ادامه میده 

شب چند بار بیدارش کن بره دستشویی 

دختر من تا ۱۱ سالگی بود یک شب دیگه خسته شدم بردمش توی یک اتاق گفتم جدا بخواب کل زندگیم بو گرفته از ترس تنها خوابیدن از سرش افتاد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم پسرم و دخترم تا پيش دبستانى داشتن ولى نه هرشب  هفته اى شايد دو سه بار (اگه بلند مى شدم مى ...

من اصلا بهش استرس وارد نمی کنم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اشنباهتون پوشک کردنه  با این کار دل جمع تر میشه و باز هم ادامه میده  شب چند بار بیدارش ک ...

پسر من البته تخت و اتاق جدا داره ببین این بچه اگه یه ساعت بعد از ظهر هم بخوابه خطر جیش داره دیگه چقدر چقدر بیدارش کنم ببرمش دستشویی

پسر من البته تخت و اتاق جدا داره ببین این بچه اگه یه ساعت بعد از ظهر هم بخوابه خطر جیش داره دیگه چقد ...

چقد بد 

پسرم وقتی واسع شیر خوردن بیدار میشد اول میبردمش دستشویی بهد بهش شیر میدادم اصلن شب اداری نگرفت سر دخترم نتونستم این کارو انجام بدم دیگه دخترم شب اداری گرفت 

البته خاله م انجام میداد می گفت بازهم خودشونو خیس می کنن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خوبه منم چيزى نمى گفتم بهشون  كلا تو خونمون هم محيط آرومى بود و مشكلى نداشتيم

خونه ما هم آروم این ارث 

یه سوال بچه ها سفید بودند چون عمدتا من شب ادراری تو پسر بچه های بور و سفید دیدم الان مثلا یه دایی و پسر خاله منم دو تاشون بور وسفید بودند بچه گی هاشون شب ادراری داشتن یا مثلا شوهرم و پسرم سفید هستند چون میگن آدم های سفید طبع شون سرد ممکن شب ادراری داشته باشند البته میگم فقط حدس تجربه من

خونه ما هم آروم این ارث  یه سوال بچه ها سفید بودند چون عمدتا من شب ادراری تو پسر بچه های بور و ...

بله پسرم سفيد و بور بود

ولى دخترم پوستش گندميه و كلا سفيد و بور نيست

همون ارثيه بيشتر

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
فقط پیشش خودتی ؟  پیش کسه دیگه ای نمیمونه؟

من و مامانم از نظر اینکه آسیب روحی این حرفا خیالت راحت بزرگوار فقط شاشو

فقط پیشش خودتی ؟  پیش کسه دیگه ای نمیمونه؟

کلا خاطره جیش کردن اینو ما زیاد داریم مثلا اولین بار بردیمش دکتر تا پوشکش باز کرد جیش کرد رو صورت دکتر 

کوچولو هم بود تا میبردیمش حموم تا بهش بادمی خوردفوری جیش میکرد قربونش بشم من

بله پسرم سفيد و بور بود ولى دخترم پوستش گندميه و كلا سفيد و بور نيست همون ارثيه بيشتر

میگن رطوبت بدن این بچه ها بیشتر و خوب طبع شون هم سرد البته میگن دیگه 

پسر من خیلی هم آب میخوره واقعا هم بچه تشنه اش میشه

من و مامانم از نظر اینکه آسیب روحی این حرفا خیالت راحت بزرگوار فقط شاشو

خب عاخه کم کم داره بزرگ تر میشه بهتره یکنفر پوشکش کنه 

مخصوصا چون‌ پسر بچست 

موقع پوشک کردنش شلوغ بازی نمیکنه؟