2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 150 پست
عزیزم کاری به مزایا و معایب واکسن ندارم اما میدونی کارت واکسن جزو اصلی ترین مدارک واسه ثبت نام مدرسه ...

آره میدونم ولی مدرسه حقی نداره اجازه ورود نده چون واکسن اجباری نیست میشه شکایت کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره میدونم ولی مدرسه حقی نداره اجازه ورود نده چون واکسن اجباری نیست میشه شکایت کرد

ما تو ایران زندگی می‌کنیم حق هیچگونه اعتراضی به سیستم فرهنگی و آموزشی رو نداریم حالا انشالله بچه ات مدرسه ای بشه متوجه منظورم میشی

ادم به روز و باسواد توهم توطئه نداره عقلشم نمیده دست چهارتا ادم سرخورده و به جایی نرسیده که فکر میکن ...

کسی حرف از توهم توطئه نزد نه حتما شما با این همه ادعا باسوادی بقیه بیسواد 

وا ولی اصلا اینجور نیستا من بعد کلی واکسن و سه دوز واکسن کرونا هنوزم جزو نوابغ کشوریم تنها چیزی که ی ...

عزیزم اون واکسن هایی که توی بچگی بدی جای خود رو داره این واکسن هم کرونا هم عوارض کوتاه مدت و بلند مدت داره سر بعضیا بلند مدت هست واقعا مردم ما چقدر ساده لوحن که فکر میکنن دکترا به فکر اونهاست و به نفعشون کار میکنه!!!! 

واکسن کرونا اگه واکسن خوبی بود که مجانی نبود یکم تامل کنیم متوجه میشیم نیاز نیست اینقدر جبه گرفتن 

الان به نظرت ازنظرذهنی وسلامتی واینابابقیه بچه هافرقی داره؟

ن والا انقدر هم بچه ی با ادبی و درس خونی هست ک نگو ۱۰ سالشه الان 

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️