2777
2789
عنوان

درچه حالین🙃🦥🌱

476 بازدید | 41 پست

در له ترین حالت ممکن هستم دیشب تا دو بیدار بودم امروزم مدرسه و چند تا امتحان سخت و سنگین که بعد از امتحان دستام گز گز میکرد و خیلی میلرزید بعد هم صورتم دچار تیک عصبی شده بود😅😂 اومدم خونه یه کلیپی داشتم که حتما باید درست میکردم ترتیب اونم دادم 

الانم در خدمت شمام 

خیلی خسته  ام خواب نمیرم هرکار میکنم 

ولی عاشق این خستگی هامم چون معلوم میشه وقتم رو بیهوده تلف نکردم 

خدایا شکرت ❤️😉

شما چیکار میکنید

همبن الان تمرینام تو باشگاه تموم شد دارم با دوستم برمیگردم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد چند ماه کدو سبز پیدا کردم نمک زدم دارم میخورم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اسنپ گرفتم دارم میرم کلاس راهنمایی رانندگی دیرمم شده/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دانشگاهم در حال مثلا درس خوندن 

چی میخونی الان

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

در حال حاضر دارم به این فکر می‌کنم که چون مدل شستشوی موهامو تغییر دادم موهام شوره خشک زده و می‌خوام تا آخر بهمن ماه همینجوری با این تغییر شستشو برم جلو چون موهامو خیلی تند تند می‌شستم بدون اینکه چرب باشن من دائماً موهامو می‌شستم هفته‌ای چهار بار من موم شستم ولی الان کردم هفته‌ای دو بار و شوره خشک زدم موهام تا آخر بهمن ما صبر می‌کنم و اگه شوره‌هاشون نرن مجبورم که دوباره به شیوه شستشوی قبلی برگردم و خیلی نگرانم اینجام پرسیدم که دکتر پوست و مو هست که هیچ کسی جوابمو نداد

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بد جند ماه کدو سبز پیدا کردم نمک زدم دارم میخورم

کدو سبز ک فراوونه منم خام دوست دارم 😍😍

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

و منی ک تا ۷ بیدار بودم 

و فقط تا ۱۱ خوابیدم

الانم پ....... شدم اه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
2810