2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126185 بازدید | 839 پست
دیدوگرام

ممنون موفق باشید🌸

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
ای عزیزم من نمیتونم برم سرکارچون هم دیسک کمردارم هم دیسک گردن. بعدم اگرمن سالم بودم نمیشدبرم سرکارچو ...

خدا دری به روتون باز کنه

شوهرت سر به راه بشه و خلاص شید انشاا...

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
الان بازماهی ۷ ۸ ۱۰ میلیونی هامیان

خواستم لایکت کنم دیدم 235 بار لایک شدی.  ب اندازه کافی اذیت شدی بابت لایکها کفتم ریپ بزنم😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
2810