2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسفند دود کن چهار قل آیت الکرسی بخون بهش 

دو آیه ی آخر سوره قلمو بخون 

چهار قل آیت الکرسی زیاد بخون 

صدقه بده 

سوره جن بخون

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد

دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی نگامم نمیندازه😭😭😭😭رفتاراش خیلی تند و بد شده

دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی ن ...

اخ اخ بلایی سر من اومد

چشم زخم خوردی

ی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبه

اسپند دود کن تو خونه

جای جای خونخ گلاب و سرکه بریز

ایت الکرسی بخون روی ی خوراکی بخورید

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اخ اخ بلایی سر من اومدچشم زخم خوردیی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبهاسپند دود کن تو خونهج ...

کاش ما زنا یاد میگیرفتیم لال میشدیم و هیچی نمیگفتیم😭😭😭😭😭 

بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد

جدی مثلا چه اتفاقی افتاد براتون

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

ی تیکه از لباس اون رو حتی یه نخ ازلباسش رو تو اسپندبسوزون

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

حرز امام جواد علیه السلام بخر..نمازش بخونن برات..صدقه بده..۴قل آیت الکرسی..ون یکاد..اسفند ک عالیه..و توکل بخدا..ذکر ماشالله لا حول و...زیاد بگو 

همه کارات ب بقیه نگو..ت چش نباش..

آیت الکرسی وچهار قل بخون فوت کن تو خونه زندگیت 

اسپند دود کن 

اینم برا محبت خوبه که سوره ی یاسین رو میخونی،به هرمبین میرسی فوت میکنی تو آب ،بعد سوره مزملم میخونی فوت میکنی.

بعد جفتتونم میخورید از اون آب ،خیلی خوبه .

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
2810