2777
2789
عنوان

دیشب خاستگاریم بودددد

1710 بازدید | 101 پست

دیشب خاستگاریم بود و خلاصه ساعت ۷ اومدن و ۱۲اینطورا رفتن 

چون از شهرستان اومده بودن تدارک دیده بودیم شام دادم ولی شام کوبیده و برگ سفارش دادم متاسفانه سرد بود کلییییی خجالت کشیدم کلیییییی 

منو پسره ۱۱۴ تا باهم بسته بودیم گفته بود سکه من ۱۴ قبول میکنم ولی ۱۰۰و ببخش 

منم قبول کرده بودم 

ولی باباش اصلااااا قبول نمیکرد بابای من میگفت ۱۱۴ ن کمتر ن بیشتر باباش میگ نه ۱۴تا رسم ماست 

مادرش خیلی مهربون بود اصلا هم صحبت خاصی نمیکرد ولی یهوووووو کاملا یهویی گفت برا پسر من دختر زیاده دخترا التماس پسر منو میکنن چرا انقد تعریف میکنی از دخترت پسر منم خیلی خوبه خیلی ناراحت شدم پسره خودش خیلییی خوب و درست حسابیه ولی مادرش فکر منو مشغول کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری که  از الان دنبال اینه ازت قول بگیره ببخشی مرد زندگی نیست ،میخواد کارش راحت باشه تقی به توقی خورد بگه خداحافظ 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یکم سخته قضاوت 

البته مهریه همیشه حاشیه میاره بالاخره خود طرف که معمولا نمیتونه بدون نظر خانوادش تعیین کنه ممکنه بعدا گیر بیفته

ولی حداقل میتونم بگم بهتره راحت هم کوتاه نیاید بگید شرط ما اینه 

دم پسر و خانواده پسر گرم ک پسرشونو بدبخت نمیکنن با سکه زیادوالا ۱۴تا هم یک میلیارده کی داره اخه

بخدا ۱۴ تا  مناسبه نمیدونم چرا بهش راضی نمیشن

دختر بقیه حق هاتو بگیر اون ۱۰۰ تارو ول کن 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

نبخشی اصلا ها،بعدا رو دلت میمونه.

داداش خودت ۶۰ تا سکه داره مهر کنه؟ بلانسبت اسی ، طول عمر ازدواجای الان ی سال شده ۶۰تا سکه تا ی سال دیگه میشه ۴میلیارد .پول مفت دارین؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
2810