2777
2789
عنوان

بخدا موندم

251 بازدید | 51 پست

بچه ها من یه خواهر دارم که یه پسر ۱۴ ساله و دختر ۳ ساله داره بعد این پسر ۱۴ سالش کلاس هشتم و سرویس مدرسش یه خانم ۴۲ ۴۳ ساله است فکر کنم یه پرایدم داره

بعد قضیه از اینجا شروع میشه دیگه پسر خواهرم نمیزاره خواهرم گوشیش چک کنه خواهرم مشکوک شده یه بار رفته بود مدرسه رمز باز کرده بود رفته بود سر گوشیش یه چتای. دوستی بین پسره و سرویسش در بدل شده  درحد سلام فردا ساعت ۶ اینا ولی. مثلا میگفت ۶ عصر خواهرم تعجب کرده بود چون پسرش ۶ صبح میره مدرسه   بخاطر همین. ساعت ۶ عصر خواهرم میره  دنبال پسره پسرش رفته بود خونه  سرویش یعنی در خونه خونشون نزدیکه فکنم بعد اینا یه پارک. کنار خونشون هسته اینا خواهرم دنبالش رفته دید داره سرویسش که متاهل و یه دختر ۲۳ ۲۴ و یه پسر ۱۲ ساله  داره داره به این پسره پیشنهاد رابطه میده  پسر خواهرم خودم میدونم یکم هیزه چون چند باری دید میزده  ببخشینا بین پاهام رو منم سریع چادر میگرفتم که گناه نکنه

خواهرمم عکس گرفته اینا بعد پسر خواهرم قبول کرد گفت بوده منم عاشقتم فلان  از اول دوست داشتم باهات رابطه جنسی داشته باشم اینا خواهرم دیده اینا پاشدن برن خونه  خواهرم دویده خونه ک نبیننش خواهرم عصری حالا با گریه زنگ زده بود. به من میگفت  چکار کنم خاک بر سرم شده  

لطفا حرف و راهنمایی الکی ننویسید یه راهنمایی بنویسید که به کارمون بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینجاست که خواهرت بجای سه تا زدن تو دهن پسرش گریه میکنه و زنگ میزنه به شما عزیزم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
مشکل اینجاست که خواهرت بجای سه تا زدن تو دهن پسرش گریه میکنه و زنگ میزنه به شما عزیزم

خیلی نسل جدید مخصوصا پسراش پرروان تربیت  نشدن اینستا و اینترنت دیدن خیلی گستاخن 

کارم طوریه اینارو زیاد میبینم از منو تو بیشتر بلدن 

اگرخواهراسی جلوشو نگیره فردا کلی مشکل برای خانوادش درست میکنه 

2810