2777
2789
عنوان

دیشب خاستگاریم بودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 101 پست
داداش خودت ۶۰ تا سکه داره مهر کنه؟ بلانسبت اسی ، طول عمر ازدواجای الان ی سال شده ۶۰تا سکه تا ی سال د ...

مهریه نباشه همین مرد فردا تقی به توقی بخوره میگه هری خونه بابات انکار خودت دختر نیستی یا اطرافت ندیدی به خدا هرکی معرش کم بود مرد هرروز مینداخت زنه رو تو خیابون میگف سکت 7تاس میندازم جلوت هریییی حالا تو غک میکنی دعوا سر چی بود سر اینکه مرده به زنه خیانت کرده بود تازه زبونشم دراز بود چرااا چون زنه مهریش کم بود اگه زیاد بود دختر مردمو نمینداخت تو خیابون وقتی اگاهی نداری نظر نده علم و اگاهیتونو بالا ببرید بعد خرف بزنید 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
اصلا مهریه نشونه صداقت و مسئولیت پذیری یه پسرهالانم پسرا و خونواده هاشون گشنه شدنوگرنه این طبیعیه که ...

دخترا کم تجارت نمیکنن با ازدواج  

چرا مهریه کم نشونه صداقت در ازدواج نباشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سکه خوشبختی نمیاره منی که سال هشتاد و هشت

114 تا سکه مهرم کردن آخرشم موقع طلاقم تا قرون آخرش بخشیدم 

و به قول قدیمی‌ها گفتم مهرم حلال و جونم آزاد 

اصل درک و فهم و عشق و علاقه و یاد گرفتن درست زندگی کردنه من دیدم کسی رو که با 5 تا سکه خوشبخته

دیدمم که با 500 تا سکه جدا شدن 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

دخترا کم تجارت نمیکنن با ازدواج چرا مهریه کم نشونه صداقت در ازدواج نباشه؟

بهتره خودمونو به نفهمیدن نزنیم

علتش کاملا مشخص و روشنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
مهریه نباشه همین مرد فردا تقی به توقی بخوره میگه هری خونه بابات انکار خودت دختر نیستی یا اطرافت ندید ...

خوب مهریه هم داشته باشه یه کاری میکنن زن بگه مهریه حلال جونم ازاد

بهتره خودمونو به نفهمیدن نزنیمعلتش کاملا مشخص و روشنه

علت چی؟ من از هردوطرف دارم نگاه میکنم 

شما میگید دخترا با زدن مهریه بالا به پسر اعتماد میکنن 

اما سوال اینکه ، پسرا چطور باید به دختر اعتمادکنن؟ 

اصلا مهریه نشونه صداقت و مسئولیت پذیری یه پسرهالانم پسرا و خونواده هاشون گشنه شدنوگرنه این طبیعیه که ...

الان کسی پیدا میشه که مهریش عندالاستطاعه باشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من بودم بهمش میزدم .. مگه سر کالا دارن معامله میکنن .. برای من 114 تاس .. چرا مثلا باید بگن کمتر .. ...

خب بابا اسب هم کوتاه نمیاد 

مگه کالاس ؟

جد ا از اون مث یه معاملس این خانواده خودش نشون داده 

دخترا کم تجارت نمیکنن با ازدواج چرا مهریه کم نشونه صداقت در ازدواج نباشه؟

متاسفانه این طرف قضیه هم هست، من خودم به شخصه کسی رو میشناسم که شغلش مهریه است، بعد از جاری شدن عقد دبه میکنه و تا الان 3 تا مهریه گرفته فکر میکنم و خونه باباش داره پادشاهی میکنه. ماشین خونه باغ از همین مهریه ها داره

ازدواج ته ته تهش یه قرارداد حقوقی اجتماعیه خودمون رو گول نزنیم 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خوب مهریه هم داشته باشه یه کاری میکنن زن بگه مهریه حلال جونم ازاد

نه هر زنی نمیکنه ببین باز بهتر از بی مهریه بودنه من داییم قاضیه به خدا هرروز یه چیزایی تعریف میکنه مو به تنم سیخ میشه برا همین میگم مهریتونو نبخشید مردا تو یه لحظه عوض میشن حتی بخترین مرد ها 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
2810