2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
مریضیت چیه 

دیسک کمر شدید .ماهی کلی پول داروهای تقویتی استخر کلی دکتر رفتم سنتی فیوزتراپی و...وسایل ورزشی کمربند برقی .یه خدماتی هم هست هفته آیی یبار میاد بهش پول میدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به مردای بد خسیس زن خوب میده .من شوهرم خیلی دست دل باز ماهی هفت تومن شاید بیشتر برام خرج کنه ولی ...

منم مريضم تيروييد قلب درد معده درد زانو درد بازم بگم؟؟؟٠

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اشکال نداره بازم خداتو شکر کن من الان یه هفتس افتادم کنج خونه بدجور آنفولانزا چه کوفتیه گرفتم دارم ...

ایشللع زود خوب بشی .می‌دونم عزیزم ولی من ازدواج دومم هست گفتم یکم نفس بکشم بچه هم ندارم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

واقعا اگر هر زنی ی درآمد هر چند کم از خودش داشته باشه خیلی خوبه منت کسی رو هم نمی‌کشیم من پسرم یکم بزرگ شه حتما میرم سرکار الان نمیتونم جایی بزارمش هنوز کوچیکه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
انشالا بهتر بشييي

همچنین خودت .

واقعا اگر هر زنی ی درآمد هر چند کم از خودش داشته باشه خیلی خوبه منت کسی رو هم نمی‌کشیم من پسرم یکم ب ...

منت نيست يه سري چيزا وظيفه ست مثلا تا حالا روز زن و تولد و عيدي چيز نخريده خب چي بكم 

نه بابا خدارو شکر خوبه به همه میرسه به مادرش اینا وقتی میگم میگه مگه چیزی کم داری

بعضي وقتا ميگم خوب شد مادرت مرد موندم از اون حرفا و كارت تاپيك ديگه بزنم يا همينجا بگم تو بارداري كلي حسرت وسايل موند خوراكي منظورمه قبلش هم سر يه مريضي كه به كسي نميشد گفت همش تهديدم ميكرد 

تو بارداري ٢٥٠ گرم بادوم و پسته خريد كلن 

لباس هم أصلا نخريدم فقط يه شلوار 

واقعا امروز خنده به لبم اوردي من جوري لباس ميپوشم دختر خواهر شوهرم و خواهرشوهر و جاري حسرت لباس و زن ...

قربونت برم😍❤️❤️

ببین نمیدونم چندسالته من ۲۸ سالمه یه چیزی بهت خواهرانه میگم ، مرد خسیس آدمو پیر میکنه😮‍💨

من داییمو دیدم اصلا نمیشه تحمل کرد😮‍💨

ولی زندایی من شاغله اصلا به رفتاراش توجهی 

نداره و دائم درحال خرج و بریز و بپاش....

میخوام بهت بگم توام بیخیال باش

وگرنه خییییلی زود پیر میشی و افسرده

نکن با خودت اینطوری❤️

از حرفات فهمیدم خیلی حساس و زود رنجی

اصلا و ابدا به حرفای شوهرت توجه نکن☹️

حتی شده یواشکی برا خودت پس انداز کن

و خرج خودت بکن ، بخدا که تو پیر بشی

این میره دنبال یه زن دیگه 😅 مردا همشون همینن

چرا خودتو داغون میکنی ، بیخیالی طی کن ❤️❤️❤️

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

2810