2777
2789
عنوان

مادرم نمی‌خواد سیسمونی بخره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 98 پست
واقعاً سیسمونی دادن یه رسم مسخره است  با این وضع گرونی هم که فقط یه سرویس خواب ۱۰۰ میل میشه

گرونی که هست ولی دیگه جو نده سرویس خواب ۱۰۰ تومن

البته مطمئنا هست حتی خیلی بالاتر ولی یه سرویس معمولی خوب دیگه ۱۰۰ تومن نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینجا تا آسمون لایک داری حق حق تا ابد حق رحمت ب اون سطح فهم و درک و شعور و فرهنگت♥️♥️♥️♥️♥️

فدات عزیزم ♥️♥️

بخدا نمی‌دونم خانواده دختر چ گناهی دارن این همه وظیفه رو دوششون ب اشتباه گذاشتن 

فرهنگ غلطه،درک غلطه،نمیدونم‌واقعا چیه چرا همچینه 

چطوری دلش میاد واسه نوه اش گهواره دست ۲ بخره؟؟؟ مادر منم دستش تنگ بود موقه بچه من و من خیییلی مراعا ...

دست ۲ مارک خیلی خوب و محکم و تمیز قطعا می ارزه به نوی ضعیف که زود بشکنه

دقیقا و بعد خانواده داماد طلبکارم میشن

بله و همشونم معتقدن پسرشون حیف شده   

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
والا شهر ما یه سرویس خواب معلومی با جنس خوب همین قیمته  جو نمیدم

منم تهرانم و تازه هم بچه دار شدم البته بچه دوم تخت و کمد هم قیمت کردم

لازم نیست از لوکس ترین منطقه خرید کنید 

من کالسکه خریدم ۶ تومن عالی 

ولی کالسکه ۱۰۰ میلیونی هم هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین ی چی و بهت بگم حواست باشه سال ۹۸ ک پسدم بدنیاامد مادرم نزدیک ۸۰ م سیسمونی داد تمام لباساشو از خارج اورد بهترین کالسکه کریر تا ۴سال دیگشم لباس داد از تاپ برقی و هرچی فک کنی گرفتی تا ۱۰مدل شیشه شیر بجان خود پسرم خوانواده همسرم ی تشکرم نکردن نکن اذیت نکنشون  الان پسر من ی شبم رو تخوش نخوابیده ب چ دردش میخوره اخه

دست ۲ مارک خیلی خوب و محکم و تمیز قطعا می ارزه به نوی ضعیف که زود بشکنه

من نگفتم ارزون بگیره که بشکنه ولی میتونه یه چیزای خوب بخره و بقیه چیزها رو خورد خورد بعدا بخره

ولی دست دوم واسه سیسمونی خییییلی بده

2810