خانما من مادرم بازنشستهست پدرمم حقوق داره ولی درگیر مخارج زندگی خودشونن..من ۵ ماهم.مادرم یه وام زنونه ۷ یا ۸تومنی گذاشته و میخواد باهاش سیسمونی بخره..رفت بازار و گفت تخت و کمد و اینا در حد ۱۵ تومن گرونه..حالا توی برنامه دیوار یه گهواره ۲ تومنی دیده میگه اونو بگیریم..خانما من واقعا مادرمو درک میکنم مخارج بالاست ولی جلوی شوهرم و خانواده شوهرم خجالت میکشم اگه بفهمن دست دومه...اصن حاضرم خودم بخرم ولی میترسم دلش بشکنه...از یه طرفم دوست ندارم برای بچم وسایل کارکرده بذارم.راهنماییم کنید خواهرانه مرسی
به خاطر این چیزها این دوران رو برای خودت تلخ نکن. تو خانوادهی ما برای سیسمونی همهی وسایل رو نمیگیرن. یعنی تخت و کالسکه و اینا رو نمیگیریم. به نظرم همین که مادرت یه سری از وسایل رو بگیره کافیه، بقیهاش رو خودتون بر اساس نیاز میتونید تهیه کنید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادر منم دستش تنگ بود موقه بچه من و من خیییلی مراعات کردم و چیزای گرون برنداشتم جوری که کالسکه ام زود شکست ولی دست ۲ خیلی دیگه بده
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
واقعاً سیسمونی دادن یه رسم مسخره است با این وضع گرونی هم که فقط یه سرویس خواب ۱۰۰ میل میشه
خانواده ی دخترا واقعا گناهکارن طفلکیا ازشون خیلی انتظار میره
تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا
اتفاقاً همسرم اصلا دوست نداره مادرم هزینه کنه ولی بنظرم هزینه نکنه خیلی بهتره تا وسایل دست دوم
خب اگر راصی نیست زودتر بخره همسر من تا فهمید پدر شده رفت تا جایی که وسعش میزسید خرید کرد .دقیقا به این دلیل که مادرم زحمت نیفته .هر چند مادرم طلا برام گرفت بعد از زایمان کادو داد .شما هم بگو بخرید به سلیقه خودتون با پول خودتون