2777
2789
عنوان

مادرم نمی‌خواد سیسمونی بخره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 98 پست
همسرت دندون اسب پیشکش رو میشمره .من موندم این رسم سیسمونی واقعا دیکه خیلیه. گناه دارن

اتفاقاً همسرم اصلا دوست نداره مادرم هزینه کنه ولی بنظرم هزینه نکنه خیلی بهتره تا وسایل دست دوم

پسرم منتظرتم عزیزدلم❤️

به خاطر این چیزها این دوران رو برای خودت تلخ نکن. تو خانواده‌ی ما برای سیسمونی همه‌ی وسایل رو نمی‌گیرن. یعنی تخت و کالسکه و اینا رو نمی‌گیریم. به نظرم همین که مادرت یه سری از وسایل رو بگیره کافیه، بقیه‌اش رو خودتون بر اساس نیاز می‌تونید تهیه کنید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم حقوق داره آره می‌دونم وظیفش نیست حاضرم خودم بخرم ولی بازم میگم شاید ناراحت بشه یا خانواده ...

بگو آره سیسمونی نداد خب؟؟؟

بچه ی من و همسرمه،چرا باید پدر و مادرم وسایلش رو بخرن؟

هر چی دادن لطف کردن ندادن وظیفه شون نیوده

بچه شما و شوهرته  مامانت سیسمونی بخره  خدایی تو این وضعیت قارش میش از توقع ها از خانواده ...

از اینجا تا آسمون لایک داری

حق حق تا ابد حق

رحمت ب اون سطح فهم و درک و شعور و فرهنگت♥️♥️♥️♥️♥️

چشم به راه...

چطوری دلش میاد واسه نوه اش گهواره دست ۲ بخره؟؟؟

مادر منم دستش تنگ بود موقه بچه من و من خیییلی مراعات کردم و چیزای گرون برنداشتم جوری که کالسکه ام زود شکست ولی دست ۲ خیلی دیگه بده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
واقعاً سیسمونی دادن یه رسم مسخره است  با این وضع گرونی هم که فقط یه سرویس خواب ۱۰۰ میل میشه

خانواده ی دخترا واقعا گناهکارن طفلکیا ازشون خیلی انتظار میره 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
اتفاقاً همسرم اصلا دوست نداره مادرم هزینه کنه ولی بنظرم هزینه نکنه خیلی بهتره تا وسایل دست دوم

خب اگر راصی نیست زودتر بخره همسر من تا فهمید پدر شده رفت تا جایی که وسعش میزسید خرید کرد .دقیقا به این دلیل که مادرم زحمت نیفته .هر چند مادرم طلا برام گرفت بعد از زایمان کادو داد .شما هم بگو بخرید به سلیقه خودتون با پول خودتون 

خوب اصلا نزار بخره. دست دوم زشته واقعا بدتر برات حرف میشه. اگر ۵۰۰ هزار تومنم کلا میخاد هزینه کنه بگو ب عنوان چشم روشنی همون پولو بده والسلام

چشم به راه...
2810