خانما من مادرم بازنشستهست پدرمم حقوق داره ولی درگیر مخارج زندگی خودشونن..من ۵ ماهم.مادرم یه وام زنونه ۷ یا ۸تومنی گذاشته و میخواد باهاش سیسمونی بخره..رفت بازار و گفت تخت و کمد و اینا در حد ۱۵ تومن گرونه..حالا توی برنامه دیوار یه گهواره ۲ تومنی دیده میگه اونو بگیریم..خانما من واقعا مادرمو درک میکنم مخارج بالاست ولی جلوی شوهرم و خانواده شوهرم خجالت میکشم اگه بفهمن دست دومه...اصن حاضرم خودم بخرم ولی میترسم دلش بشکنه...از یه طرفم دوست ندارم برای بچم وسایل کارکرده بذارم.راهنماییم کنید خواهرانه مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبلغ سیسمونی رو بدن بهت خودت پول روش بزار بخر چیزی که میخواهی به شوهرتم بگو به خانوادش حرفی نزنه
بعدم خرج گرونه خجالت نداره قرار نیست یکی دیگه بچه میاره جوریم یکی دیگه بکشه این رسم های الکی هم جمع بشه بهتره تو دوره الان جوابگونیست دیگه
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به نظرم این فکر که دلت نمیاد بچت وسیله کار کرده داشته باشه رو اصلاح کن چون برای ماشینو لوازم الکترونیکی شاید درست باشه ولی واقعا واسه گهواره بچه و کمدو اینا اگه خطوخش روش نباشه موضوعیت نداره
بعدم به نظرم اگه خودت بخری مامانت اینا که دساشون تنگه خوشحال ترم گی شن
مامان منم سیسمونی نداد، مادرشوهرم یه مقدار لباس خرید ، وسیله ها روهم من و شوهرم خریدیم، خدا خیر مادرشوهرم بده یکبارم به روم نیاوردن
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️