2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 606 پست
ازدواج موفق داشته باشم خیلی دو دلم سر انتخابم پسر خوبیه ولی ی مقدار سطحش پایبن تره نمیدونم تاثیر ...

قبلا حتی فکرشم نمیکردم فرهنگ پسر پایینتر باشه ؛مشکلی باشه  میگفتم مگه چیه .... 

ولی واقعا فرهنگ پایین تر آدمو پیر میکنه و از درون میپُکه ...

انشالله حالا ک تو در مونده ای خدا برات انتخاب کنه

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
پسرم همیشه سلامت باشه چشماش خوب بشه و‌دیگه عینک‌نزنه.همسرم کارای زیادی بگیره و دغدغه مالی نداشته باش ...

برای شفای چشای پسرت از امام رضا  کمک خواستم ... 

انشالله شفا بگیره و ببریش گنبد طلاشو ببینه بدون عینک

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی گناهی م به عشق سابق م ثابت شه 

ببین عزیزم تجربه خودم اینه ک حقیقت هیچ وقت گُم نمیشه .. 

صصبر داشته باش  متوجه میشه !شک نکن 

از خدا میخوام تا سال بعد این موقع یه بچه سالم صالح بهم بده🥺🤲🤲

من دعات کردم دو قلو داشته باشی ک تکت کنم وقت نداشته باشی بیای نینی سایت جوابمو بری 

برای شفای چشای پسرت از امام رضا  کمک خواستم ...   انشالله شفا بگیره و ببریش گنبد طلا ...

ممنون عزیزم ممنون.ایشالا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آرزوم اینه که شفام از خدا بگیرم و سالم باشم و  دوتا حاجت از خدا بگیرم .برم زیارت کربلا مش ...

دعاهایی کردی ک هر کسی تو زندگیش نداره براش ی آرزویی بزرگه 

یا خدا 

واسه منم دعا کن که دعاهایی که امشب کردم و دعا خواهم کرد برآورده بشن انشاءالله 🥲 دعا کن که امسال ...

مهدیه دعات کردم 

شغل مورد علاقه منم معلمیه 

انشالهه خداومسیر برات باز کنه

هرچه زودتر اون خواستگاری که قسمتم باهاش هست بیاد خواستگاریم یه بخت خوب و عالی نصیبم بشه و تا اخر عمر ...

واقعا آدم تا ی زمانی  میتونه خونه باباش باشه .. دیگه بعد اون دلش مستقل شدن میخواد 

انشالله ازدواج خوب مجردا