2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
آرزو میکنم بتونم مستقل شم  بعد از ظلمی که بهم کردن و دلمو شکوندن بتونم آروم بشم 😔

دلت بابت چی شکوندن؟

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا شکرت که پسرمو آوردی تو زندگیم شکرت که شوهرم یه کار خوب و ثابت پیدا کرد شکرت بابت آرامش خونمون ...

ب امید خدا 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
آره واقعا بابای خودمم منتظر بارونه  چون گندم کاشته

ان شاءالله که به دعای همه دوستان رحمت الهی شامل حال کشور عزیزمون میشه 💓

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

من خیلی دارم از لحاظ روحی  و روانی تو خونمون اذیت میشم لطفا واسه دعا کنید سال دیگه این موقع دور از خونمون تو یه شهر دیگه باشم

ممنونم ازتون انشالله تو این شب عزیز حاجت روا بشید ♥️

هرچه زودتر اون خواستگاری که قسمتم باهاش هست بیاد خواستگاریم یه بخت خوب و عالی نصیبم بشه و تا اخر عمرم خوشبخت بشم 💕✨

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
شوهرم خوب بشه  وضع مالی مون خوب بشه سرمون شلوغه بشه  کارو کاسبی مون و راه اندازی کنیم و ...

درسته  خیلی خواسته داشتی ولی احساس کردم با ی حاله مثبت نوشتیش و بهش میرسی ب امید خدا 

انگار با لبخند نوشته بودیش

سلام دوست عزیز.شمارو به خدا قسم اول که برای فرج آقا دعا کنید.بعد هم برای شفای من دعا کنید و صلوات بف ...

برات سه تا صلوات فرستادم 

میشه بپرسم  چ بیماری داری؟

خانم باقر پور چ آدم خوشبختیه ک وسطه ؛بزرگترین دعاته 

مرررررسی قشنگم ک ادم وقتی یکی دوس داره تمام دعاهاش اون شخصه🥰❤

میشه ازتون بخوام هر شب ی صلوات براشون ب حضرت فاطمه تقدیم کنید لطفا تنها یه دونه کافیه

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛
ی خونه حیاطدار داشته باشم، آزمونم قبول بشم. یعنی میشه؟

نمیدونم دقیق میشه یا نه 

ولی میدونم یش خدا هیچی سخت نیس 

پارسال ب ی خانمی خیانت شده بود باهاش حرف زدم و آرومش کردم امسال تکم کرد گفت با دو تا بچه آموزگاری ک تو استانشون ی نفر میخواست قبول شده 

سال دیگه همین موقع  عروسیم باشه و برم خونه ی خودم  و اینکه سال دیگه همین موقع دانشجو باشم ...

انشالله زودتری ک فکرش کنی محقق بشه آرزوهات 

دورت بگردم چشم نگین یادم میمونه .   میخوای ب مامانم بگم از عطاری واست بخره آماده کنه پست ...

چقد قشنگه مهزبونیت😍 ن فدات شم همین ک گفتی یه دنیا می ارزه پیداش میکنم ....دستت درد نکنه دختر ..الهی ب هرچی میخوای برسی