2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست
منم بچم کلاس اوله گاهی میرم تو حیاط مدرسه و از دور نگاش میکنم  ببینم چه خبره... متاسفانه بچه ها ...

من مخالف خشونت هستم ولی امشب به این نتیجه رسیدم اشتباه کردم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خوب بعد اگر بچه بزنه پدر مادرش بیان اعتراض شما چی میگید بهشون میگید زد جواب گرفت؟ 

وا خوب بیان اعتراض مگه میترسین؟ محکم پشت بچت بایست بگو بچت زده بچه ی منم زده اول بچه ی تو شروع کرده

پسر من یه روز گفت مامان فلان دوستم منو اذیت میکنه گفتم چیکار میکنه؟ گفت لگد میزنه دفترمو خط میزنه و... مادرا یه گروه دارن تو اون گروه از مادرش خواستم با پسرش حرف بزنه... مادره گفت چشم باهاش حرف میزنم  دیدم چند بار دیگه پسرم گفت مامان فلانی خیلی اذیت میکنه و... فرداش رفتم مدرسه گفتم فقط نشون من بده.... بهش گفتم چیکار پسر من داری؟؟؟ دیدم جوابی نداشت گفتم یه بارررررر دیگه پسرمو اذیت کنی میگم همچین بزنت که نفهمی از کجا خوردی  خلاصه بار آخرش شد... پدر و مادرشم میورد مدرسه جوابشونو میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت شلی. اون بچه‌ها احتمالا خانواده‌هاشون از ااونان که کادر مدرسه ازشون میترسه و بچه مدرسه رو به ...

من کلا سیستم فکریم به درد اینجا نمیخوره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من مخالف خشونت هستم ولی امشب به این نتیجه رسیدم اشتباه کردم

منم مث شما بودم  دوتا دختر دارم اصلا از این برنامه ها نبود واسه پسرم دیدم انگار زمین تا آسمون با مدرسه ی دخترا فرق داره... خدایی نکرده اگه بزنن تو سر بچت سر درد بگیره و عیب پیدا کنه خودتو هیچوقت نمیبخشی

الان جوری شده بچه های کلاس اول با مداد فرو میکنن به هم اگه تو چشمشون بره کی جوابگوعه. 

من به پسرم میگم سربهسر کسی نزار با دوستات رفیق باش ولی اگه زدنت حتما بزن

منم مث شما بودم  دوتا دختر دارم اصلا از این برنامه ها نبود واسه پسرم دیدم انگار زمین تا آسمون ب ...

پس باید دوباره یاد بدم بهش که دفاع کنه البته میترسه همش که بگن اخراجی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پس باید دوباره یاد بدم بهش که دفاع کنه البته میترسه همش که بگن اخراجی 

نه بابا نمیگن... نمیگم قلدر بازی در بیاره الکی بچه ها رو بزنه... میگم اگه کسی اذیتش کرد از خودش حسابی دفاع کنه نه اینکه فرار کنه... اگه ترسو باشه خوراکیاشم ازش میگیرن وسایلشم ازش میگیرن... گاهی لازمه بری دورادور نگاش کنی ببینی اوضاع از چی قراره

نه بابا نمیگن... نمیگم قلدر بازی در بیاره الکی بچه ها رو بزنه... میگم اگه کسی اذیتش کرد از خودش حساب ...

دایم وسایلش گم میشن نکنه ازش باج میگیرن🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو 
باور کن اینقدر مهربونه دلسوزه نمیدونم چکار کنم باهاش خوب بچه اذیت داره میشه که شکایت داره

اتفاقا پسر منم همینه اوایل میگفتم نزن ولی الان میبینه اونا میزنن میزنه میگه مامان من نزنم پروترمیشن بدتر میزنن منم میزنم دیگ اونم نمیزنه

بله گفتم چون دقیق پارسال روانشناسش گفت بهش که از چیزی رنجیده میشی ناراحت میشی ولی حق اعتراض نداری چو ...

چه روانشناس بی عقلی بوده دیگه نبرش اونجا 

هیچ وقتم جلوی بچه تو این سن و سال بدی کشورتو نگو که دلزده و دلسرد بشه با اینکه خودم می‌دونم چه مشکلاتی داریم تو کشورمون 

اگ مدرسه دولتی با ۳۰تا دانش آموزه مدرسه شو عوض کن

پسر داداش منم مبگفت اذیتم مبکنن میزنن دبگه نمیرم فرستادش خصوصی باباش الان عاشق مدرسشه

کلا تو کلاسشون ده نفر اگ باشن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت