2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست

ولی من به بچه هام‌گفتم 

اجازه ندید کسی حقتون رو بخوره

از کسی انتظار نداشته باشید

خودتون‌حقتون رو بگیرید

هر کاری کردید منم پشتتونم خودم جوابگو هستم

ولی در کل بچه های با ادبی دارم 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

نباید بزنه من پارسال حداقل سه ماه وقت گذاشتم که جواب دیگران رو با زدن نده

اشتباه میکنی منم به پسرم گفتم آسیب رسوندن به کسی اشتباس ولی بعضی مواقع نیازه از خودش دفاع کنه 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اینطور بود و من میگفتم هر کی تو رو زد به خانم معلم و معاون بگو اصلا نرمش ممکنه بزنی یا هاش بدی و اتفاق بدی بیفته!!  امسال یکی زده بود تو قفسه ی سینه  اش گفت مامان قلبم درد میکنه. جدی نگرفتم تا اینکه روز سوم بردمش بیمارستان و عکس قفسه و اکوی قلب شد! و متوجه شدیم افتادگی و نارسایی خفیف دریچه داره! نمی‌دونم اون زدن چه حکمتی داشت!!!  دیگه از اون به بعد همسرم بهش گفته هر کی زد شما رو بزن چشمش  در بیاد!! والله بچه ابتدایی نمی‌دونم انگار کلاستون میدان جنگ هست! به معلم و معونشون هم کفتم جمعا تو کلاس ۱۳ نفرن که نمی تونند کنترل کنند!

بله گفتم چون دقیق پارسال روانشناسش گفت بهش که از چیزی رنجیده میشی ناراحت میشی ولی حق اعتراض نداری چو ...

عجب روان شناس ابله و نفهمی بنظرم به جا روان شناس دوتا کتاب بخر بخون خودت رو بچت کار کن 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
اتفاقا پسر منم همینه اوایل میگفتم نزن ولی الان میبینه اونا میزنن میزنه میگه مامان من نزنم پروترمیشن ...

این تمام ترسش اینه جواب بده بعد دوباره بگن اخراج کلا مدارس جالبی داریم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چه روانشناس بی عقلی بوده دیگه نبرش اونجا  هیچ وقتم جلوی بچه تو این سن و سال بدی کشورتو نگو که ...

اتفاقا من دو تا جا بردم هم روانشناس هم روان پزشک دقیقا هر دو این نظر رو داشتن اما خوب نی نی سایت کسایی که عشق ایرانن میگن اشتباه کرده البته که من خودم هم اینجا رو با هیچ جا عوض نمیکنم اما واقعیت همینه مجبوری کنار بیای با همه چی و شرایط کشور ما همینه بیشتر نمیگم چون الان سیاسی هم میشه تاپیک 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اگ مدرسه دولتی با ۳۰تا دانش آموزه مدرسه شو عوض کن پسر داداش منم مبگفت اذیتم مبکنن میزنن دبگه نمیرم ...

اینا کلا ۱۵ نفرهستن غیر انتفاعی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اشتباه میکنی منم به پسرم گفتم آسیب رسوندن به کسی اشتباس ولی بعضی مواقع نیازه از خودش دفاع کنه 

ازدیشب دیگه قراره روشم عوض بشه البته اگر روانشناس کودک تایید کنه و خودش باید بگه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
 پسر منم اینطور بود و من میگفتم هر کی تو رو زد به خانم معلم و معاون بگو اصلا نرمش ممکنه بزنی یا ...

منم به این نتیجه رسیدم دیشب از زدن این تاپیک چون علاوه بر اینکه ممکنه آسیب ببینه به عنوان فردی ناسازگار چون اعتراض میکنه شناخته میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عجب روان شناس ابله و نفهمی بنظرم به جا روان شناس دوتا کتاب بخر بخون خودت رو بچت کار کن 

ابله نبوده اتفاقا روش روان‌شناس‌ها با روش جامعه متفاوت هست ولی خوب طرز فکر ما متفاوت هست هیچ روانشناس و روان پزشکی آدمها رو تشویق نمیکنه به خشونت مثل اینه اینجا طرف بگه شوهرم میزنه بگن خوب تو هم بزن روش علمی و منطقی‌  فرق داره اما خوب اینجا به نتیجه رسیدم جامعه ما متفاوت هست دیگه پس باید در نهایت بهش یاد بدم برخلاف میلم که زدنش بزنه@

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خودت توجیهش کن ک اخراج نمیکنن مگه الکیه  بگو وقتی میزنن همون شکلی ک زد بزن ولی هل نده کسی رو&n ...

خوب پارسال مدرسه اش از همون بار اول که جواب داد بهش گفتن اخراج میشی چند بار منو خواستن مدرسه که پسرت زدن جواب داده کنترل خشم نداره در نهایت هم مریض سخت شد و همسرم گفت دیگه نمیخواد بره و منم سه ماه بردمش روانشناس و حتی روانپزشک الان همش ترس داره هرچقدر هم به مدرسه اش میگم به معلمش میگم بهش بگید که شکایت نکنه اخراج نمیشه باز اون ترس هست که اگر این کارو کنم باز تهدید میشم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ای بابا ترسیده اره باید با ی مشاور خوب صحبت کنی

چون کامل از یک شخص سوم که توماجرا نباشه حرف شنوی داره شاید اون بهش بگه که چطور دفاع کنه و ترس جواب دادن نداشته باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو