2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست
به پسرتون بگید اگه یکبار تورو زد مچ دستاشو محکم بگیر و با صدای بلند بگو نزن اگه بازم تکرار کرد مثلا ...

بهش میگم اما چون اون مدرسه پارسال دایم تهدیدش میکرد به اخراج شدن اونم پیش دبستانی وحشتناک میترسه که جواب بده و باز بهش بگن عاشق مدرسه است عاشق درسه معلمش میگه اصلا خشونت نداره نمیزنه اختلال نداره فقط شکایت میکنه که فلانی منو زده 

صبح رفته سر کلاس یک بچه چند بار محکم زده تو پاش بعد مدیرشون اومده گفته بیا برو بیرون معلم اومد بیا سرکلاس جالبه اونی که زده رو دعوا نکرده 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قراره بچه باهمه ارتباط بگیره  مگه ما ک رفتیم مددسه و دانشگاه با همه دوست بودیم  خب و ...

امروز اتفاقا گفتم به معلمش که هیچ کس تو کلاس مشکل نداره فقط اینه خوب اونا اذیت میکنن اینم جواب بده یک داستان اعتراض کنه یک داستانه چکار کنه دیگه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بگو جای اینکه اونایی که میزنن رو باز خواست کنی اومدی منو باز خواست میکنی که اینا پسرتو میزنن چرا اعت ...

همین دیگه جواب بده کنترل خشم نداره اعتراض کنه میگن نمیتونه ارتباط بگیره 

اینقدر هم ساده است نمیتونه اگر مثلا یکی زدش یواشکی بزنه یک جوری جواب میده همه خبردار میشن 🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو 

عزیزم   چه مدرسه.... چه معلم بی درایتی 

یعنی چی 

به جای اینکه اونا رو بازخواست کنن به پسر شما زورشون میرسه

ماهم سالها بر پایه همین منطق که باید کنار اومد و اشکال نداره و فلان و بهمان   جلو اومدیم ولی ديديم   اینطوری نمیشه و بچه‌ هم از مدرسه بکشه هم خانواده حمایت نکنه

میشه دوسر ضرر

گفتم هرکی زد بگو خودم بیام

رفتم کاری کردم دانش آموز  جلو همه از بچه‌ من معذرت‌خواهی کرد 

الان یکسال گذشت و اون پسره جرات نداره حتی نگاه چپ کنه چه برسه به زدن

خودمون  که حامی خاصی نداشتیم لااقل بچه تون خیالش راحت باشه شما و پدرش مثل کوه پشتش هستید

پیشنهاد من اینه پدرش با توپ پرررر بره مدر و بی کفایتی رو حتی به اداره آموزش و پرورش بکشونه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزم   چه مدرسه.... چه معلم بی درایتی  یعنی چی  به جای اینکه اونا رو بازخواست ک ...

عزیزم یک نفر دو نفر نیستن چند تا زورگو هستن داخل کلاس فقط میزنن به اونا نمیگن کسی اعتراض کنه اون مشکل داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

منم پسرم کوچیک که بود همیشه بهش میگفتم  دعوا خوب نیست کسی رو نزن با اینکه قد و قواره بزرگ تر از همسن هاش بو. همش کتک می‌خورد و اصلا دفاع کردن از خودش رو بلد نبود تا اینکه حتی مدیر و مربیش هم میگفتن اذیتت کردن بزنشون . الان یاد گرفته از خودش دفاع کنه و جالب اینجاس که الان بهتر میتونه دوست پیدا کنه بازی کنه و تنها و شاکی نیست . روش روانشناسا واسه جامعه ایرانی با این بچه ها جواب نمیده . فق، بچه اذیت میشه 

منم پسرم کوچیک که بود همیشه بهش میگفتم  دعوا خوب نیست کسی رو نزن با اینکه قد و قواره بزرگ تر از ...

پس احتمالا من هم باید دید و روشمو عوض کنم چون قراره اینجا در نهایت زندگی کنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پس احتمالا من هم باید دید و روشمو عوض کنم چون قراره اینجا در نهایت زندگی کنم 

منم مثل شما نگران این بودم که در آینده نتونه جلو خودش رو بگیره و دعوا گر باشه ولی الان فکر میکنم باید بتونه از خودش دفاع کنه وگرنه همش می‌ترسه از قلدر ها . اینجوری خطرات بیشتری  کمین میکنه واسش .ولی وقتی از پس خودش بر بیاد قضیه فرق داره . 

هزار بار گفتم میگه باید کنترل بشه که با هم کنار بیاد طرف امروز یک حرف وحشتناک بهش زده جالبه حتی نگفت ...

منم بچم کلاس اوله گاهی میرم تو حیاط مدرسه و از دور نگاش میکنم  ببینم چه خبره... متاسفانه بچه ها جلوی چشم مدیر و ناظم فحش رکیک به هم میدن و اصلا کادر مدرسه عین خیالش نیس😐بزرگا گوش کوچیکا رو میگیرن و زورگویی میکنن اصلا یه وضعی.... حالا فک کن شما تو یه همچین شرایطی به بچه میگی نزن؟ 

عزیزم یک نفر دو نفر نیستن چند تا زورگو هستن داخل کلاس فقط میزنن به اونا نمیگن کسی اعتراض کنه اون مشک ...

خب خودت شلی. اون بچه‌ها احتمالا خانواده‌هاشون از ااونان که کادر مدرسه ازشون میترسه و بچه مدرسه رو به آتیش بکشه هیچی نمیگن. شمام برو سفت و سخت از بچت دفاع کن تا اونم دفاع از خودشم یاد بگیره

چون پارسال مدرسه اش دایم میگفت کنترل خشم بلد نیست چرا جواب میده و ...

مدرسه واسه آرامش خودشون میگن که هی نیاد شکایت کنه... یه فامیل داریم معلمه میگه من هم به دخترا درس دادم هم به پسرا... میگه دخترا آدمو خسته میکنن چون هی میان از هم شکایت میکنن ولی پسرا از عهده ی خودشون بر میان و اهل شکایت نیستن

از نظر شما بله قطعا  من اگر بچه ام رو کنترل نکنم ممکنه فردا تو جامعه سر یک مشکل کوچک نتونه خود ...

این حرفا نیس عزیزم یه وقت از اون ور بوم میفته گاهی زنگ تفریحا برو یه سر به مدرسه بزن ببین چقدر تو سر بچه های آروم میزنن 🥺من الان پسرت و گذاشتم جای پسر خودم که دارم اینجوری میگم... وقتی بچه ها تعطیل میشن چند نفری حمله میکنن رو سر یکی و تو سرش میزنن خودم با چشمم دیدم بخدااا 

معلم پسرم جلسه گذاشته بود میگفت تو حیاط بودم دوتا بچه دعواشون شده بود مادر یکیشون از راه رسید بچه ها خبر میبرن که خاله بچت با فلانی دعوا شده... معلم میگفت یدفعه دیدم مادره با یه سرعتی اومد سمتشون تا دید پسرش داره میزنه سرعتشو کم کرد و قند تو دلش آب شد که داره میزنه😅هیچ مادری به. بچش نمیگه نزن که شما میگی... 

منم مثل شما نگران این بودم که در آینده نتونه جلو خودش رو بگیره و دعوا گر باشه ولی الان فکر میکنم بای ...

پس باید بهش بگم و روشمون رو عوض کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو