2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

1468 بازدید | 125 پست

سلام شب همگی بخیر 

من دچار یک چالش عجیب شدم 

پسرم پارسال دوماه رفت پیش دبستانی اونجا بچه ها میزدنش جواب میداد بهم گفتن کنترل خشم بلد نیست سه ماه بردم روانشناس کودک کامل بهش یاد داد که تکنیک هایی به کار ببره که در جواب زدن دیگران نزنه 

حالا الان کلاس اول هست بچه ها اذیتش میکنن میزنن جواب نمیده میره به معاون مدرسه میگه امروز معلمش پیام داده بیاین مدرسه باهم صحبت کنیم که چرا از دیگران شکایت میکنه جالبه اونایی که میزنن فحش +۱۸ میدن رو بازخواست نمیکنن این طفلک که کاری نداره فقط میگه فلانی منو زد شده ناراحتی

به خدا موندم چکار کنم البته براش وقت گرفتم باز از روانشناس کودک امروز حتی راننده سرویسش میگفت دلم براش میسوزه هرکسی هرچی کنه اصلا نمیزنه 

میگن نمیتونه با همه کنار بیاد چند ماه پیش بردمش روان پزشک کودکان کلی تست گرفت درون گراست دوست نداره با هرکسی باشه و یک حسن هست براش 

امروز بهش گفتم اینجا ایرانه بزنن نباید بزنی و شکایت کنی ناراحت بشی فقط باید تحمل کنی والا بهت هزارتا برچسب میزنن ....

شما راه کاری دارید من دقیق چکار کنم؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بزن تو دهن اون مدیر

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش گفتی اینجا ایرانه بزنن باید تحمل کنی؟؟؟؟

چرا هر چیزی رو به ایران ربط میدی

در ضمن بچه تو این محیطا خودش یاد میگیره دفاع از خودشو اینقد بهش باید نباید نکن بدتر گوشه گیر میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چرا گفتید نزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طبیعی ترین حق بچتون بود 

جواب زدن ،زدنه 

البته ما به شاگردا یادمیدیم اگه کسی یکبار شمارو زد شما دستاشو مخکم بگیر و ب چشماش نگاه کن و باصدای بلند بگو تو حق نداری منو بزنی 

اما اگه اینکار دو بار ،سه بار و .... تکرار شد حتما بزن ...

فقط هیچ وقت هول نده 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی لازمه بچه از خودش دفاع کنه مخصوص مدارس دولتی اگه نمیزنه لاقل نذاره بزننش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

سلام بلفی جانم 

پسر من هم همینطور بود 

حتما یه ورزش رزمی ببرش 

باید عزت نفسش تقویت بشه 

من همسرم با پسرم خیلی کار میکرد تا اینکه امسال که کلاس اول شده برای اولین بار تونست نارضایتیش رو به زبون بیاره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
برو با معلمش حرف بزن و بگو اخلاق بچه من اینه 

هزار بار گفتم میگه باید کنترل بشه که با هم کنار بیاد طرف امروز یک حرف وحشتناک بهش زده جالبه حتی نگفته مثلا پدر مادر بیان مدرسه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
باور کن اینقدر مهربونه دلسوزه نمیدونم چکار کنم باهاش خوب بچه اذیت داره میشه که شکایت داره

باید بیشتر رو بچت خود هم کار کنی ک نره سمت بچها ، داداش کوچیکه منم یزره این مدلیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭