2777
2789
عنوان

میشه بچه ی دو ساله رو به زود خوابیدن عادت داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 58 پست

بچه منم همین بود پدرمو در اورده بود ببین صبحا ساعت نه دیگه بیدارش کن و ساعت یک بخابونش تا دو یا دو بخابونش تا سه و دیگه تا دوازده شب یا اگه صبحا دیر بیدار میشه تا شب نخابونش سرشو گرم کن ب تلویزیون و اینا

امام رضا عاشقتم💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از ظهر مثلا ساعت ۳ و ۴ بذارم بخوابه یا نه؟

اره بزار بخوابه چون نخوابه صبح تا ۹ ده میخوابه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
2805
امروز همین کارو کردم  ولی باز ساعت ۶ خوابید

خب براش برنامه کودک کوکوملون بزار و یکم خوراکی بزار براش تا بخوره و سرگرم بشه اسباب بازیاشم براش بیار با مدادرنگی و نقاشی سرگرمش کن خلاصه یکاری کن نخابه کم کم عادت میکنه تو اولین روزن بوده بازم امتحان کن

امام رضا عاشقتم💜
خب براش برنامه کودک کوکوملون بزار و یکم خوراکی بزار براش تا بخوره و سرگرم بشه اسباب بازیاشم براش بیا ...

امروز موفق شدم ساعت ده و نیم بخوابونمش 

خدا کنه نصف شب بیدار نشه

خب حالا کم کم خوب میشه تو توقع داری همون روز اول عادت میکرد بازم خوبه تلاش کن یاد میگیره ولی سیرش کن ...

ولی امروز باز غروب خوابید هر کاریم می کنم بیدار نمیشه انگار کمبود خواب داره🥲🥺