2777
2789
عنوان

میشه بچه ی دو ساله رو به زود خوابیدن عادت داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول اینجوری بود؟ آخه دختر من کلا از اول بدخواب بوده

از اول نه . قبلا که در طول روز چند بار می‌خوابید کم کم که خواب روزش کم شد با این سیستم عادتش دادم . البته گاهی پیش میاد اگر صبح خیلی زود بیدار شده باشه یا مریض باشه دو بار در روز بخوابه .مثلا ۶ و ۷ صبح بیدار شده باشه یبار ۱۲ میخوابه یبار ۵ . بعد دیگه از اونور ۱۲ شب میخوابه. البته هر وقت خاموشی بزنم بهتره میره میگرده خسته میشه میاد .بعد خوابش میبره. 

اولین روز زود بیدارش نکن بزار یک بیدار شه چون از صبح بد قلق میشه. دم دمای غروب که خواست بخوابه شوع کن به بازی باهاش پارک ببرش.مهمونی برید اون قدر سرشو گرم کن خسته شه. جای ۶  دو سه ساعت اونور طرف بخوابونش.احتمالا صبح یکی دوبار بیدار شه ولی بنداز روپات عادت کنه شب بخوابه‌ احتمالا تا یه مدت بعد ازظهرا ساعتای ۳ خوابش بگیره صبحا هم ساعتای ۸ بیدار شه

من خیلی ساعت خواب پسرمو با این روش عوض کردم 

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
بعد نصف شب بیدار نمیشه؟

اینکارو من کردم ، ساعت 8شب بیهوش میشه ، نزاری بخوابه جیغ میزنم ، حقم داره، بعد 8میخوابه ده پامیشه😐

شما صبح ساعت 9بیدارش کنی ، ظهرم،3میخوابه، تنظیم میشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
بچه من۹بخابه ۱۱بیداره مول امشب😑😑😑😑 ظهرا نمیخابونم،شبم بزور تا ده و نیم نگه میدارم میخابه تا ۱۱ص ...

منم مشکلم اینه که زود بخوابه نصف شب بیدار میشه

2810