2777
2789
عنوان

کمک کمک پلیز

51 بازدید | 14 پست

من رفتم مدرسه بزرگسالان اونجا مثل دانشگاه واحدیه درسا برمیداری کل کتاب باید بخونی دی امتحان بدی من جوگیر شدم فیزیک و شیمی و ریاضی و هندسه برداشتم مثل خر تو گل افتادم چیکار کنم تو خونع باید بخونم وای 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگیزه بده بهم میتونم یعنی 🥺

اره حتما عزیزم 

هر کاری از دست آدمیزاد بر میاد 

اصلا شک نکن❤

باید اراده قوی داشته باشی فقط

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

از الان تا دی برا هر درس قشنگ برنامه ریزی کن و واسه هر درس تعیین کن روزی باید چند صفحه بخونی بعد همونو هر روز مطالعه کن تا همه درسات تموم بشن😃

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
امیدوارم بتونم

میتونی دختر از پسش برمیای💪🏻

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
2810