2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
اینا برای راحتی مادره عزیزم مثلا کسی که اهل تفریح باشه نمیتونه که دوساعت بچه رو تو بغلش توی بازار ب ...

بازم خودتون میدونید ولی بچه تا ۱۸ ماهگی باید کلا تو آغوش مادرش باشه

تو اون زمان که حساسترین دوره زندگیشه

حالا بازم مطالعاتم‌ کاملتر شد شاید یه تاپیک راجبش زدم

فعلا فقط یه کتاب روانشناسی خوندم 🙏

ان شاءالله که همگی بچه های خوب و سالم از لحاظ جسمی و روانی داشته‌ باشیم به امید خدای مهربون و حق

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تخت ها خیلی قشنگن

دلم میخاد یه تخت بگیرم که خودش کمدم داشته باشه دیدم از اینترنت..خودشون کشو دارن

کمد میخاستم بدم بسازن گفت8تومن

دخترم که لایق بهترین چیزاس ولی درگیر کاری هستیم براهمین دیگه نتونستم بدم بسازن یکم باید مراعات کنم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
بچه ها من تو هست ماه هستم حدود 9,10کیلو اصاف کردم شدم61کیلو بهداشت گفته دیگه غذا رو کمتر کن ورم نکنی ...

بیشتر سعی کن مغزیجات و لبنیات و میوه جات بخوری 

سعی کن برنج و نون کم بخوری،خودت به نسبت قبل کمتر وزن میگیری عوضش بچه بیشتر وزن میگیره

مهم سلامت بچه اس  و وزن بچه ۳ کیلو باشه کافیه 

بازم خودتون میدونید ولی بچه تا ۱۸ ماهگی باید کلا تو آغوش مادرش باشه تو اون زمان که حساسترین دوره زن ...

درسته ممنونم خواهری انشاالله شمام موفق باشی

(من اینو کلی گفتم وگرنه خو نمیخام کالسکه بگیرم چون اهل بیرون رفتن نیستم زیاد

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

این اتاق یکی از اشنا ها ....

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
چند هفته این !؟

در دست اقدامه😂

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
عزیزم نوزاد زیاد لباس نمیخاد کی گفته ست بیمارستانی پونصد ششصد والا من نرفتم ولی هرجا دیدم دویست سیصد ...

چرا ست بیمارستانی خوشگل 400تا‌‌600هس ولی قرار نیس ک لباس به این گرونی بخری یه دست گرون و خوشگل بقیش خونگی نوزاد ک شلوار جین فلان لازم نداره کلی لباس تیکه ای یا ست ارزون منم به شوهرم گفتم ماه آخر بارداری پنج تومن بده برم وسیله بخرم خیلیا میرن شیشه شیر پونصد تومنی ميخرن لازم نیس ک یه شیشه شیر ارزون ارتودنسی کافیه 

بیشتر سعی کن مغزیجات و لبنیات و میوه جات بخوری  سعی کن برنج و نون کم بخوری،خودت به نسبت قبل کم ...

اتفاقا میوه رو هرروز میخورم

اره درسته همین کارو میکنم ممنونم از راهنماییت♥️

ولی گرسنه میمونم عین خرس میخورم فقط😂

بچه ها من تو هست ماه هستم حدود 9,10کیلو اصاف کردم شدم61کیلو بهداشت گفته دیگه غذا رو کمتر کن ورم نکنی ...

چربی و نمک و قند نخور

میوه و سبزی و چربی‌های مفید مثل چربی آجیل اینا بخور و مواظب باش که آجیلات شور نباشن

تو سه ماه آخر بین ۶ تا ۱۳ کیلو باید وزن اضافه کنی که با توجه به این رنج فک میکنم ۱۰ کیلو عدد قابل قبولیه‌

ولی بازم با میوه اینا سعی کن گرسنگی و ضعفتو‌ جبران کنم

سونوگرافی هم بهترین روشیه که میتونی ازش کمک بگیری ببینی وزنگیریت‌ خوب بوده یا نه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
دلم میخاد یه تخت بگیرم که خودش کمدم داشته باشه دیدم از اینترنت..خودشون کشو دارن کمد میخاستم بدم بسا ...

اره بچه لایق بهترین چیزا هستن تو دیوارو بگرد بعضی موقع ها اگهی های خوبی میزارن

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
چرا ست بیمارستانی خوشگل 400تا‌‌600هس ولی قرار نیس ک لباس به این گرونی بخری یه دست گرون و خوشگل بقیش ...

اهوم درسته حالا بنظرم شیشه شیر شیشه ای بگیر ضد نفخ 

ولی لباس بنظرم نباید گرون باشه چون حداقل برای یکماهه

2810