2777
2789

چند ماهتونه؟ نی نی دنیا اومده یا بارداریذ؟

چقدر هزینه کردید

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

من هنوز بچه ندارم

میشه بگین یه سیسمونی معمولی با ملزومات اصلی فقط،بدون کالسکه و روروئک و اینا،چقدر درمیاد؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا علییییی؟‌‌

من اصلا حوصله این جینگولک‌ بازیارو‌ ندارم

باید برا بچه م سیسمونی‌ بگیرم؟

چی هست اصلا🥺

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
یا علییییی؟‌‌ من اصلا حوصله این جینگولک‌ بازیارو‌ ندارم باید برا بچه م سیسمونی‌ بگیرم؟ چی هست اصل ...

نه بزارش وسط حال ی لحافم بنداز روش😐😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
من هنوز بچه ندارم میشه بگین یه سیسمونی معمولی با ملزومات اصلی فقط،بدون کالسکه و روروئک و اینا،چقدر ...

روروک ضرر داره ولی سیسمونی حدود پنج شش فکرنکنم بیشتر بشه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
من هنوز بچه ندارم میشه بگین یه سیسمونی معمولی با ملزومات اصلی فقط،بدون کالسکه و روروئک و اینا،چقدر ...

کمتر از ۴۰ میتونی بخری اگر این ست کالسکه و.. رو نخای

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

نزدیک ۲۰ ۳۰ تومن 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
روروک ضرر داره ولی سیسمونی حدود پنج شش فکرنکنم بیشتر بشه

پنج شش؟ عزیزم پس تختشو کمدشو اینا چی؟ اینا خودش حداقل بیست تومنن

نه بزارش وسط حال ی لحافم بنداز روش😐😂

لحاف چرا

پتو میگیرم براش🤣

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
2810