2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
سلام گلم خیلی ممنونم ولی اونجا روبا چغادک مقایسه کردم فوق العاده بود قیمت و همچنین جنسا تخت کنارماد ...

خداییش من ازش راضیم تا حدی ک میشد خرید خواهرم پیش خسروی میکردم جنس های قبلشو به قیمت قبل بهت میده و واقعا پتو و حوله خریدم برا خواهرم نو نو هس مامانم ک اصلا قیمت سیسمونی نداشت اون موقع من میخریدم می‌آوردم خونه میگفت نسبت به کیفیت واقعا قیمتش خوبه 

تو فاکتور نگاه کردم دقیق نخوندم شما پتو حوله حمام وان و چند دست لباس اینجور چیزا خریدی؟ تاجایی ک متوجه شدم ست بیمارستانی سه تا شلوار بود اگه اینطوریه باید تعداد لباس بیشتر کنی حداقل چهار تا پیرهن باشه هم آستین کوتاه هم بلند شلوار ممکنه هی بزنه بیرون از پوشک زیاد لازمه و اینکه یه پارچه سفید نازک رو صورت بچه میندازن ازاونا انگار توش نبود پارچه ک بعد شستشو بچه بچه رو باهاش خشک میکنن نبود 

فقط اگه لطف کنی عکس و قیمت وسایل هات برام بفرستی خیلی خوبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش من ازش راضیم تا حدی ک میشد خرید خواهرم پیش خسروی میکردم جنس های قبلشو به قیمت قبل بهت میده و ...

فکرکنم تو ست بیمارستانی چهار یا پنج پیرهن باشه استین کوتاه و بلند به سایز های مختلف دوتا شلوار (سه تاهم تکی گرفتم)

ست حوله و اینهاهم همه رو گرفتم فقط وان نگرفتم

تو ست بیمارستانی دست کش و پیشونی بند و اینام هستش 

و اینکه پارچه سفید برا قنداق هم هستش که میشه با اون روی بچه رو هم پوشوند

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
آره ندیدی ورودی چه قد زیاد پتو گذاشته همه هم خوش رنگ آدم به ذوق میاره 

اره،عکس فرستادم دیدی؟درحال حاضر جز اون عکس نداشتم دیگه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
مبارک باشه عزیزم خیلیم عالی  برای بیمارستان خودت نوار بهداشتی بزرگ و ش*ورت لازمه پوشک بچه هم ف ...

خیلی متشکرم از راهنماییت چشم

چیز دیگه ای نمیخاد بزارم توی ساک؟

فکرکنم تو ست بیمارستانی چهار یا پنج پیرهن باشه استین کوتاه و بلند به سایز های مختلف دوتا شلوار (سه ت ...

اگه میشه بازش کن حتما به لباس بچه توجه داشته باش برو دی*جی کالا بزن ست 3تیکه نوزادی لباس های قشنگ و ارزونی توشون هس ببین شاید دلت کشید برا الان یا بعدترش بخری من چندتا شو زیر نظر دارم 

اگه میشه بازش کن حتما به لباس بچه توجه داشته باش برو دی*جی کالا بزن ست 3تیکه نوزادی لباس های قشنگ و ...

عکس بفرستم؟

تو مغازه دیدم

اخه بچه درحال رشده وگرنه تنوع ک زیاده دل همه چیز میخاد 

بزارم رشدش کنه بعد بگیرم

یه لباس سایز صفر و یکی سایز2دارم

حالا انشاالله بازممیگیرم

اینا گفتن تا سه چهارماهگیش جوابه

اره،عکس فرستادم دیدی؟درحال حاضر جز اون عکس نداشتم دیگه

آره دیدم چون از دور بودن لباس ها خیلی قابل تشخیص نبودن قرار نیس یهو یجا خرید کنی کمکم میخری ورودی عالیشهر چند وقت پیش یه اسباب بازی فروشی دیدم لباس هم داشت جوراب و سرمی های نازی داشتن قیمت نگرفتم یدونه عروسک خریدم خیلی نازه ارزون بود قیمتش خیلی خوشم اومد 

راستی جغجغه هم یدونه بخری بدنیس یا مثلا تشت برا لباس شستن با دست یا سبد برا لباس هاش یا لباس چرک جمع کردن 

خیلی متشکرم از راهنماییت چشم چیز دیگه ای نمیخاد بزارم توی ساک؟

خواهش میکنم عزیزم 

دو دست لباس برا بچه لباس برا برگشت خودت از بیمارستان اغوشی پتو اون پارچه رو انداز سفید ک گفتم دستکش بچه شیشه شیر پستونک اینا لازمه 

آره دیدم چون از دور بودن لباس ها خیلی قابل تشخیص نبودن قرار نیس یهو یجا خرید کنی کمکم میخری ورودی عا ...

حقیقتا او عالیشهر ندیدم سیسمونی

جغجغه نگرفتم ولی میگیرم اونجا نداشت وگرنه میگرفتم حتما

تشت کوچیک دوتا دارم براهمین نگرفتم

یه سبد هم گرفتم 180قیمتش بود ولی تخفیف داد خوشگله بری تو مغازش میبینیش برا لباساش خوبه

عکس بفرستم؟ تو مغازه دیدم اخه بچه درحال رشده وگرنه تنوع ک زیاده دل همه چیز میخاد  بزارم رشدش ...

اگه چهارتا پیرهن باشه کافیه من زنعموم میرفت لباس قبل بچه بقیه بچه های خودش استفاده می‌کرد دو بند لباس میشست مامانم چهار پنج دست میشست 

خواهش میکنم عزیزم  دو دست لباس برا بچه لباس برا برگشت خودت از بیمارستان اغوشی پتو اون پارچه رو ...

خیلی ممنون♥️

اگه چهارتا پیرهن باشه کافیه من زنعموم میرفت لباس قبل بچه بقیه بچه های خودش استفاده می‌کرد دو بند لبا ...

اره چهارتاس 

یه بحظه الان عکس از نزدیکشو میدمت

حقیقتا او عالیشهر ندیدم سیسمونی جغجغه نگرفتم ولی میگیرم اونجا نداشت وگرنه میگرفتم حتما تشت کوچیک د ...

خیلیم عالی رفتم برا هدیه خواهر شوهرم ولی ماشالله از بس پر وسیله بود روم نشد همش ببینم 

2810