2777
2789
کسی با شما کاری نداره من پاسختون رو دادم شما از کجا میدونید که فیشر شده ؟گفتم که پزشک گفتن ممکنه آن ...

من هم اطلاعاتی که داشتم رو گفتم چون دچارش بودم جواب شمارو هم دادم چون جوابتون انگاری از ندونستن بود ولی اینهمه جبهه گرفتن و یک نفس تایپ کردن اونم روی همچین موضوعی رو درک نکردم خیلی خنده داره ببخشید🤣🤣

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
من همیشه یبوست دارم  خیلی میوه و کاهو میخورم ولی همه روز نشسته درس میخونم

عزیزم میوه و کاهو که میخوری اب هم باید زیاد بخوری تا یبوست نشه و تاثیر داشته باشه

حتما روزی ۸ لیوان اب یا حتی بیشتر مصرف کن

من خودم دم کرده گل محمدی میخورم برای یبوست، یکی دوبار امتحان کن ببین اگه برات جوابه بخور

همین نشستن زیاد باعث یبوست و هموروئید میشه

حتما از فرنگی استفاده کن

روزی نیم ساعت ورزش یا پیاده روی بکن، اگه بیرون از خونه نمیری طناب یا پروانه بزن

زیرت حتما بالشت نرم بزار، موقع نشستن وزن و سنگینی روی مقعدت نیوفته

هردفه هم جابجا شو یا دراز بکش تغییر موقعیت بده تا بدتر نشه عزیزم

من توجه نمیکردم گرید ۳ شده بود بعدم شقاق شد، با این حال رفتم تو نت مقاله های عمل کردن رو خوندم دیدم چقدر بده و بدتر میشه همت کردم درمان کردم، با همین شیاف انتی هموروئید کاسپین و درمان یبوست خوب شدم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم اطلاعاتی که داشتم رو گفتم چون دچارش بودم جواب شمارو هم دادم چون جوابتون انگاری از ندونستن بود ...

همین که درست پستی رو نمیخونین موجب اشتباهاتتون میشه من نوشتم در پست اولم دکتر گفته میتونستن بفهمین کسی که این دردو داره فرقش رو متوجه میشه برای منم آدمایی که پست ها رو درست نمیخونن خنده دارن😁

به هر حال الان شما فکر می‌کنید خودتون حق دارین و بحث بیشتر نمیطلبه امیدوارم با دید باز تری نگاه کنین و موفق باشین

عزیزم میوه و کاهو که میخوری اب هم باید زیاد بخوری تا یبوست نشه و تاثیر داشته باشه حتما روزی ۸ لیوان ...

سلام 

وقتتون بخیر 

عذرخواهی میکنم من به شما درخواست دوستی دادم در خصوص این تاپیک سوال داشتم اگر بپذیرید ممنون میشم 

عزیزم میوه و کاهو که میخوری اب هم باید زیاد بخوری تا یبوست نشه و تاثیر داشته باشهحتما روزی ۸ لیوان ا ...

ببخشید شما شقاق داشتین که با شیاف انتی هموروئید خوب شدین؟ من شقاق شدم دکتر این شیاف رو بهم داده ولی احساس کردم درست متوجه نشده که مشکلم چیه 

فکر میکنم واسه زخم بیشتر پماد جواب میده تا شیاف 

لطفا اگه پیامم رو میبینین جواب بدین که ایا شقاق‌تون با این شیاف خوب شد؟ خیلی میترسم😭

عادات غذاییشون کامل باید عوض کنن،فقط ملین و غذای سبک ،اصلا نباید مدفوعشون سفت بشه.مصرف فراوان اب

ببخشید رژیم غذایی باید واسه همیشه تغییر کنه؟ من بخاطر این مشکل چند روزه فقط سوپ و اش میخورم ۱ کیلو لاغر شدم ☹️حتی واسه صبحونه که نون میخورم همش با ترس لرز میخورم که نکنه یبوست شم 

ببخشید رژیم غذایی باید واسه همیشه تغییر کنه؟ من بخاطر این مشکل چند روزه فقط سوپ و اش میخورم ۱ کیلو ل ...

اره دیگه تا وقتی ک مشکل کامل حل بشه،بعدا میتونه یکم سفت بخوره ببینه چطور میشه ،اگه مشکلی ب وجود نیومد میتونه سفت هم بخوره 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
سلام . مصرف استفادشو هم بگین ممنون

شربت ملین هر ۸ ساعت

قرص سنالین یا سیلاکس هر شب موقع خواب

پماد تتراسایکلین بعد دفع

پماد انتی فیشر هر ۸ ساعت

پماد دلتیازم هر ۱۲ ساعت

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
شربت ملین هر ۸ ساعتقرص سنالین یا سیلاکس هر شب موقع خوابپماد تتراسایکلین بعد دفعپماد انتی فیشر هر ۸ س ...

ممنون من الان یک ماهه درگیرم ولی دردش از ۱۰ روزی میشع شروع شده . دکتر گفت شقاقت باید عمل شه بنظرتون خوب میشم چون خیلی استرس دارم از کار افتادم