2777
2789
این شقاق نیس عزیزم هموروئیده چیز خاصی نمیشه، فقط نزار یبوست بشی اگه موقع دفع بیرون زدگی داری دوهفت ...

برم داروخانه بگم پماد و شیاف آنتی همورویید؟

خیلی حس بد دارم 

شنیدم اونایی که از عقب... اینطورین

اا
عزیزم داروی جامع امام رضا رو از کجا میخرن 

عطاریهای طب اسلامی دارن 

از نت هم میتونید سفارش بدید

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم شقاق داشتم تا چند روز پیش از شدت درد اورژانس بستری شدم همه چی هم زدم دکتر بمن گفت آنتی فیشر ...

شما بیا منو بخور😐راحت باش😐از کجا فهمیدی مال مامان اسی فیشر نشده

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

عزیزم اگه میتونید شیاف آساکول تهیه کنید ، چندشب استفاده کنه

این که میگم برای شقاق و هموروئید اینا نیست

ضد التهابه برای کسایی که کولیت اینا دارن استفاده میشه

ولی زخم داخلی روده رو خوب میکنه

طرز نشستن رو هم باید تغییر بده و جوری بشینه و دراز بکشه که فشار روی مقعدش نباشه

حتما حتما هم از توالت فرنگی استفاده کنه ، ایرانی بدتر میکنه و زخمش باز میشه

ده شب پشت سر هم شیاف انتی فیشر یا انتی هموروئید استفاده کنه خوب میشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
ممنون عزیزم مال من اندازه یه عدس بیرون زدگی داره این درمان میشه با پماد اینا 

بله گلم با رعایت سبک زندگی حتما درمان میشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
برم داروخانه بگم پماد و شیاف آنتی همورویید؟ خیلی حس بد دارم  شنیدم اونایی که از عقب... اینطور ...

اره عزیزم داروخونه بهت میده

من مارک کاسپین رو خیلی موثر دیدم، برای من اون جواب داد

این که میگی درسته ولی نه برای همه علتش این نیست

من خودم از نشستن زیاد اینطوری شدم و چندسال درگیر بودم تا درمان کردم

اسهال یا یبوست طولانی هم باعثش میشه

یه چیز مهم دیگه موقع دستشویی نباید زور بزنید بذارید خودش بیاد یعنی به محض اینکه احساس دفع داشتید سری ...

اره دقیقا درست میگی

تاپیک درمانی پزشکیه معذرت نداره😂

شما بیا منو بخور😐راحت باش😐از کجا فهمیدی مال مامان اسی فیشر نشده

کسی با شما کاری نداره من پاسختون رو دادم

شما از کجا میدونید که فیشر شده ؟گفتم که پزشک گفتن ممکنه آنتی فیشر بدتر و حساس ترش کنه

به هر حال من با اسی بودم تجربه خودم رو گفتم و پزشک نیستم

شما فکر کردید من فرق این دوتا رو نمیدونم 😁

لطف کردی گلم

سلامت و تندرست باشید