2777
2789

سلام بچه ها یلداتون مبارک، من از پیش دانشگاهی تا حالا چادری بودم، احساس خوبی باهاش داشتم حس میکنم با چادر وقتی بیرون میرم هم ثواب داره هم اصالت خانوادگیم (اینکه یه خانواده معتقد دارم) مشخصه. 

از وقتی بچه دار شدم به خاطر سختی بغل کردن بچه چندباری عبا یا مانتو بلند پوشیدم، بی تعارف بگم یهو متوجه شدم چقدر زندگی بدون چادر راحتتره، راحت پیاده روی و خرید میکنی دیگه دستت دائم بند نیست، مردم هم کمتر قضاوتت میکنن. حالا همش وسوسه میشم که چادرو برای همیشه کنار بذارم و عبا بپوشم... خانوادم قطعا خوششون نمیاد اما من نگران حرف اونا نیستم انقدر بزرگ شدم که اعتقاد و راحتی خودم برام اولویت اول باشه. منتها خودم یه ذره عداب وجدان دارم و از این نگرانم که سالهای بعد وسوسه بشم که مانتوی کوتاهتر انتخاب کنم یا روسریمو گیره نزنم و ... و خلاصه حجابم هی کمتر و کمتر بشه (بالاخره آدمه دیگه ). 

موندم چیکار کنم؟ چادرمو بردارم مانتویی باحجاب بشم یا نه؟ یا اینکه کلا برندارم گاهی بپوشم گاهی نپوشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چادر لبناني صدفي بپوش كه آستين دار و كش دار و كاپ داره و محكم مي ايسته  بچه هم ميتوني بغل كني. قضاوت مردم هم برات مهم نباشه برات اگر رضايت خدا برات مهمه چون در دهن مردمو هيچوقت نميتوني ببندي ، جلوي چادرت رو هم حتما زيپ بدوز كه هي از هم باز نشه و مزاحمت باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
حجاب سخته دیگه. دینداری اگه آسون بود که الان همه دنیا مومن بودند.

میدونم ولی خب قبول کنید حجاب با چادر از حجاب با مانتو سخت تره دیگه ، منم به خاطر همون یه کوچولو اختلاف توی سطح سختیشون میخوام عبا بپوشم

[QUOTE=321714658]کسی هست که از چادری به مانتویی تبدیل شده باشه؟  پشیمون نیستین؟[/QUOTE

من از مانتويي به چادري تبديل شدم و خيليم راضيم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

از چادر متنفرم .چون به زورم سرم میکردن. ازدواج کردم گذاشتم کنار .خانوادم اعتراض کردن مستقیم گفتم ب کتفم ک خوشتون نمیاد .

هرکی هم چادر میپوشه اگه اعتقادش برای خودشه محترمه .ب خودش مربوطه . اما اگه میخواد این اعتقاد رو بزور بکنه تو حلق ما دیگه اعتقادش محترم نیست

از چادر متنفرم .چون به زورم سرم میکردن. ازدواج کردم گذاشتم کنار .خانوادم اعتراض کردن مستقیم گفتم ب ک ...

من با خواست و اعتقاد خودم سرم کردم ، بچه نبودم 

به خاطر همین وقتی به کنار گذاشتنش فکر میکنم اشک تو چشمام جمع میشه... و از طرف دیگه هر وقت میپوشم تو دلم غر میزنم وای چقدر سخته خوش به حال بقیه چه راحتن 

چرا در قرآن جلابیب اومده

جلباب به هیچ عنوان به عنوان چادر امروزی مطرح نیست...یکسری روسری های بلندی هست که عرب اون زمان غالبا سر می‌کرد و اصل پوشش لباسی بود که بر تن داشت...حکم قرآن برای جلباب این بود که اون رو به سر و گردن نزدیک تر کنن تا پوشیدی بیشتری به دست بیاد همین...اصلا هیچ ربطی به چادر نداره و چادر به شیوع امروزی شکل و دوخت اون در عصر حاضر رایج شد