2777
2789

سلام سلام دوستای گلم 

من ادم توپری هستم ینی در بیشترین حالت ک 77 کیلو بودم فکرمیکردن 65 هستم خیلی پیچده و توپرم 

پارسال عید رفتیم خونه مادرشوهرم عید دیدنی نامزدهستیم 

خلاصه وزنه داشتن دیدم یا خدااااا77 هستم 

مادرشوهرم 75 بود 🤣

ادمی خجالتی نیستم ک بگم خجالت کشیدم ولی رومخم رفت چرا منی ک بچشم وزنم بیشتره چرا خودمو ول کردم و غبفب داشتم اندازه یاکریم 🤣

صورتم خیلی پهن و تپلی شده بود 

خلاصه ازاونروز تو خونه ورزش کردم و هله هوله و اینا نخوردم یا کم خوردم رژیم خاصیم نداشتم فقط کم خوری و سالم خوری و درکنارش هرچیم هوس کردم میخوردم درحد خودش نه زیاد 

بعد من بعد جابجایی خونمون ن دوستی دارم ن چیزی با فامیلیم قطع ارتباطیم بخاطرهمین تو خونه ورزش میکنم قبلا هم بصورت حرفه ای کاراته و دو میرفتم و یکسالیم والیبال  

این ورزشم ک طراحی کردم با مربی مشورت کردم 

خلاصه من چون نامزدم میاد خونمون و باید پذیرایی کنم و غذا درست کنم وقت ورزش روزانه و منظمم نداشتم چون مادرم فوت شدن و اینکارا کارای هروز من شده 

و ازهمه مهمتر استعداد چاقی از پدر و مادرم دارم ینی رژیمم گرفتم دریغ از کم کردن وزن  و..... 

خلاصه من هروقت میخاستم باتلفن صحبت کنم راه میرفتم تو خونه و حیاط مداوم با کمی استراحت و ورزش میکردم توی خونه وزنه 2کیلویی داریم اما با بطری ک توشون شن هست هم ورزش میکنم 

اگر هستین کامل بگم چقد کم کردم و چقد از سایز و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شروع18اردیبهشت 1403بود 

و پایان 18فروردین 1403 هست ک وزن کردم بعد حدود یکسال 

البته یکماه مونده ولی طاقت نیاوردم 

خب چیزی ک منتظرشیم میزارم 

77 کیلو بودم 

شدم 70 تمام 

.... 

دور. مچ 20بود شدم 16 

دور شکم 105بود شدم 90 

دور کمر 100بود شدم 85

دور بازو 36بودم شدم 32 

دور ران 88بود شده 58 

دور مچ پا 34بود شدم23

دور ساق پا58 بود شدم 29 

... 

سایزیم شدم 40فیت.و 42 هم خوبه 

قبلا 44فیت و 46 ب پیش بودم🤣

البته بگم ممکنه بیشتر کم میکردم اما عضله سازیم شده بازوم واقعا پرتر و سفت تر شده و پاهام و.... 

همچنین قبلا ترقوه نداشتم اصلا محو بود بدبخت الان دراومده 

دستا و پاهام دیگ پف. نداره 

صورتمم با ماساژ غبغبش رفت و جمع و جور تر شده 

شاید بگین کمه. اما. واسه من واقعا 1کیلوام ارطش داشت بدنم ورزیده تر شده و خیلییییی اعتمادبنفسم بالاتر رفته درحالت عادیم اعتمادبنفس داشتم البته

ماشاءالله. عالیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

توی اب مصرفیتون تخم شربتی بریزین 

خیلییییی بگرفتگی عضله بعد ورزش و کم خوردن و صورت بهتر و.. کمک میکنه